jerzy_nka 06.02.08, 22:14 bolesne w pierwszym miesiącu karmienia jak przy karmieniu pierwszego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: czy karmienie piersią drugiego dziecka jest r 06.02.08, 23:42 tak.I karmienie 3 dziecka tez Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Dla mnie wcale nie było bolesne 07.02.08, 00:27 ból poczułam, jak spojrzałam w lustro po zakończneiu karmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: czy karmienie piersią drugiego dziecka jest r 07.02.08, 09:44 dla mnie nic a nic nie było bolesne karmienie dugiego, ajk i trzeciego bo przy pierwszym i owszem-krew się polała... Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz zalezy 07.02.08, 10:53 z kinia mialam problem - popekane brodawki, karmienie przez kapturki, ale tylko ze 2 tyg, pozniej git. z tymkiem nic z tych rzeczy. jedyny bol byl jak na 4 dzien dostalam cholernego nawalu i maly nie mogl tego wszystkiego wyssac, a jak probowalam laktatorem, to mi calego cyca zmasakrowal ale szybciutko sie z tym uporalam. polecam masc homeopatyczna Castor Equi. ja po kazdym karmieniu sobie tym cyca smarowalam i bylo ok nawet jej do karmienia zmywac nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 nie 07.02.08, 12:59 przynajmniej w moim przypadku tak bylo zero bolu, zero nawalow, Mlody ssal pieknie i umiejetnie od poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
czukczynska Re: nie 13.02.08, 19:27 U mnie to samo. Karmienie córki było masakryczne. Syn załapał bez problemu o co chodzi i nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 Re: u mnie tak... 14.02.08, 18:02 mnie bolały suty jak diabli, tym bardziej, że tym razem miałam CC i kiepsko było z pokarmem aż do 5 doby a młoda ciągłą i ciągła a tu nic, i ze złosci aż dziąsłami gryzła te sutki aby jej leciało. Unormowało się około 7-10 doba... Odpowiedz Link Zgłoś
kat_maj Re: czy karmienie piersią drugiego dziecka jest r 14.02.08, 18:51 no dla mnie było trudniejszym przeżyciem niż karmienie pierwszego dziewczyna mi zmasakrowała brodawki miesiąc temu jak się urodziła Odpowiedz Link Zgłoś