Dodaj do ulubionych

trzy kolana?

16.02.08, 22:10
kurcze, jak dobrze, ze ja mam tylko blizniaki!szemi, jak ty sobie dajesz rade w tzw. okresie "moja mama, tylko moja mama"?matkooooooooo, dwa kolana to sie ma, mozna ew. upchnac dzieciaki, ale trojke???juz o wiekszej ilosci nie wspomne...bo chyba nie czekaja grzecznie w kolejcewink
Obserwuj wątek
    • dzika41 :DDD 16.02.08, 23:01
      Szem trzecią bierze "na barana" wink))))
      • mamaigiiemilki Re: :DDD 17.02.08, 21:54
        ok, jestem wstanie to sobie wyobrazicsmileale gdzie jest w tym czasie synek?
        • 100ania Re: :DDD 18.02.08, 08:21
          obejmuje Ankę w pasie i woła "mama jest najdłużej moja" big_grinDD
          • shemsi1 wariatki :) 18.02.08, 09:42
            ale wiecie co wam powiem...
            po chorobie tzn wczoraj pierwszy raz je zaczelam tulic. I spedzac z nimi czas.
            Tak, to ciagle wiałam, bo nie chcialam ich zarazic. Wczoraj juz była siła
            wyzsza, bo jestem juz najzdrowasza z rodziny. M chory, mama tez, moja babcia tez.
            Kozy lekko zbiera, ale walcza.
            ale nie o tym.
            i jak one znów posmakowały bycia ze mna, to wisiały na mnie jak szczypawki!!
            lezalam ciagle z nimi na zeimi, wiecznie przylepione były.
            A jakbym siadła na fotel i jedna tylko zabrała, to reszta stoi koło mnie o płacze.
            jedna se sama wezme, druga tez, a trzecia mi juz wciskali, ale sie zmiescila wink)

a jak przyszla siostra na chwile mnie zastapic, to byl taki ryk, ze musiała
            wiac. One myslały ze znów ktos przyjdzie i mama zniknie.
            Juz dzis jest lepiej smile juz nie chodza za mna jak cienie big_grin
            • mamaigiiemilki Re: wariatki :) 18.02.08, 15:05
              hihi, to sie tak slodko czytasmilegorzej sie w tym tkwi;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka