shemsi1 23.02.08, 19:01 z moim M i moim przyjacielem ) a najpierw gdzies posiedziec. Byłyscie?? Warto?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuta_s straszna chała 23.02.08, 19:03 jak dla mnie, nie znoszę takich filmów, dla mnie strata czasu, zostałam do końca tylko dlatego że po z kumpelami szłyśmy na plotki Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: Jade zaraz na LEJDIS!!!!!!!! 23.02.08, 21:58 ja bylam na poczatku myslalam, ze wyjde...ale potem sie jakos rozruszalo i usmialam sie nawet!ogolnie nie zaluje, ze obejrzalam; Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 Re: Jade zaraz na LEJDIS!!!!!!!! 23.02.08, 22:03 Spodziewałam się czegoś lepszego ... ale ok, na tle innych filmów i tak jest spoko. Byłam na tym w multibabykinie, a w tę środę idę na rozmowy nocą - kontynuuję ciąg komediowy... Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Ciekawa jestem jak wrażenia... 23.02.08, 23:40 Mnie strasznie zirytowała bardzo nachalna kampania reklamowa tego filmu, zwłaszcza w multikinie. I w geście protestu się nie wybieram. Zwłaszcza, że "Testosteron" też mi niespecjalnie podszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana-p Re: Ciekawa jestem jak wrażenia... 23.02.08, 23:58 mnie testosteron tez znudzil bardzo, a Lejdis ubawilo. ale ja przyznam ze nie wiedzialam nawet co to za film jak na niego szlam ani jednej reklamy nie widzialam, bo tv nie ogladam, a do kina to juz w ogole raz na ruski rok Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 wrazenia :) 24.02.08, 10:19 otóz mi sie podobało ale tez uwazam ze przereklamowany jest, i te baby takie puste byly z kompleksami, no i ta ladna Korba sie brzydko ubierała ale ogólnie fajny ale tych 2 co ze mna byli to prawie zasypiali Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: wrazenia :) 24.02.08, 14:17 Ja byłam z mężem- mi się podobało , a on wyszedł znudzony stwierdzając ,że to "babski" film Odpowiedz Link Zgłoś
mamawif Re: wrazenia :) 24.02.08, 14:47 Mi się podobał, może dlatego, że ja nie widziałam wcześniej ani jednej reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
asia_k_19 Re: Jade zaraz na LEJDIS!!!!!!!! 24.02.08, 15:07 a ja sie rozzarowałam, film był mocno taki sobie, na siłę promowany jako odpowiedź na testosteron ten drugi z kolei oglądałam dwa razy i za każdym razem mnie śmieszy Odpowiedz Link Zgłoś