iwona_mama_madzi 26.02.08, 22:12 Bo moja zawiesza się z otwartym dziobem i nawet nie mruga) Niestety małż zabronił mi ją resetować...)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: Jak wasze dzieci oglądają reklamy?? 26.02.08, 22:14 moj tanczy a jak sie reklama konczy to klaska od tygodnia jest poszkodowany bo tv wysiadlo ale to nic dzis swietnie bawil sie.... koperta :F a tanczyl przy melodyjce z zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 u mnie 3 dzioby zastygniete i totalny bezruch 26.02.08, 22:37 kocham reklamy!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rauxa j/w z otwartym dziobem 26.02.08, 22:40 jestem pelna podziwu i strachu przed moca socjotechnik agencji reklamowych Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: ja musżę codziennie oglądać jaka to melodia 27.02.08, 08:44 kurde- bo to jej ulubiony program. i tez są tańce- tańczy sama głowa, albo tylko dupka, albo ręce- ale ona ma dopiero 13 mis- to może z czasem zgra te części ciała... Odpowiedz Link Zgłoś
prozacandvodka HUehue, Lena też tańczy 27.02.08, 01:08 ma nawet kilka swoich ulubionych, usłyszy je z drugiego końca chaty Odpowiedz Link Zgłoś
dea146 Re: HUehue, Lena też tańczy 27.02.08, 09:37 nie mam tv więc dzieciaki nie mają dostępu do reklam na codzień ale... u babci telewizor jest więc Antek ogląda bo Kuba ogląda a Kuba uczy się na pamięć sloganów reklamowych i dopiero jest ubaw jego ulubiona reklama to cilit bang przerywniki reklamowe to jego ulubiony program Odpowiedz Link Zgłoś
smok27 nie 27.02.08, 10:28 Mloda nie jest zainteresowana TV, za to uwielbia filmiki edukacyjne z "RODZICOW", ktore oglada na komputerze Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: nie 27.02.08, 19:45 reklamy sa the best,szczegolnie -whiskas (i slychac ciciiiciciii) -m & m -sy (tu udawany smiech ala ha-ha-ha) - danio (slychac chrzakanie czy co tam ten danio robi) oraz wszystkie reklamy ze zwierzakami i dziecmi,uslyszy z pietra albo drugiego konca chaty i leci..a sprobuj mu przeaczyc to wyje...naszczescie nie mam tele-maniaka w domu,ale reklamy lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_19 geba na maxa rozdziabana 27.02.08, 21:00 wtedy jest the best, totalny luz Odpowiedz Link Zgłoś