m0nalisa 25.05.08, 02:29 kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53662,5214825.html a tego ksiedza to bym za jaja powiesila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika41 Re: ale historia.......... :( 25.05.08, 10:37 To się po prostu w głowie nie mieści!!!!!!!!!!!!!!! Nie rozumiem jak można najpierw zwyzywać dziewczynę za to że pomyślała o aborcji a po śmierci dziecka zastanawiać się 'czym' ono było i czy aby na pewno miało duszę?! No po prostu tego nie rozumiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: ale historia.......... :( 25.05.08, 12:35 nawet za dwa jaja, a cooo.. gamoń.. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: ale historia.......... :( 25.05.08, 19:27 dla mnie to ona jest głupia, żyjemy w XXI wieku a ona jakiegos klechy słucha? ja bym usuneła, to zaoszczedziłoby bólu i mnie i dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka_mocna Nie głupia, tylko młoda. 25.05.08, 22:00 Nie bez przyczyny ludzie ponizej 18 roku zycia nie mają praw wyborczych, nie mają prawa kupować alkoholu itd - bo uważa się, że większośc jest jeszcze zbyt głupia/zbyt mało doswiadczona na to. Panna jak zaciązyła miała 18 albo ledwo skończone 19 lat, czyli ledwo co została uznana za osobę dorosłą. Problem przed jakim staneła bywa trudny nawet dla osoby o dziesięć lat starszej... A prawda jest taka, ze miałaby kłopoty niezależnie od wyboru. Usunęłaby płód - wszyscy uznaliby ją za wyrodną dzieciobójczynie, pewnie niejeden sąsiad nazwałby ja szmatą itd. - nie miałaby życia; nie usunęła płody - i tak ma przejebane. Odpowiedz Link Zgłoś