zemfira_ 10.09.08, 09:50 Sprawdza sie na zasniezonych chodnikach? Jak sie z tym wsiada do autobusu i czy zeby zjechac i wjechac na kraweznik dziecko musi zejsc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziulindzia Re: Dostawka typu buggyboard zima? 10.09.08, 13:35 Sprawdza się zmą bardzo dobrze. Przy wjeżdżaniu na krwężniki, nawet takie dość wysokie, nie ma problemów i dziecko nie musi schodzić. Wsiadając do autobusu dostawkę trzeba dopinać podniesioną do góry do wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: Dostawka typu buggyboard zima? 11.09.08, 18:48 mi sie sprawdzało polecam serdecznie miałam kiddyboard Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: Dostawka typu buggyboard zima? 11.09.08, 20:55 wsiąść do autobusu z dostawką jest troche niewygodnie, na pewno dziecko musi zejsc, jest gorzej gdy autobus nie jest niskopodłogowy, no ale dasz sobie rade, sama dostawka jest ogromna pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
akos6 gdzie kupić? 12.09.08, 08:11 gdzie mozna kupic w Poznaniu taka dostawke. widzialam na allegro ale wolalabym najpierw sprawdzic czy pasuje do wozka Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira_ Re: gdzie kupić? 15.09.08, 21:53 Dzieki za odpowiedzi. Temat wciaz jak najbardziej aktualny bo 11- ego wrzesnia zostalam mama po raz drugi Mam wiec jeszcze jedno pytanie, czy te dostawki pasuja do wozkow Roan? Odpowiedz Link Zgłoś
andziulindzia Re: gdzie kupić? 15.09.08, 23:36 Buggyboardy (w przeciwieństwie do kiddyboardów) pasują chyba do wiekszości wózków bo mozna je montować do pionowych i poziomych rurek stelaża. Odpowiedz Link Zgłoś
kargeo W MARCU BĘDĘ SPRZEDAWAĆ DOSTAWKĘ 22.09.08, 12:06 Jeśli ktoś byłby zainteresowany dostawką buggyboard informuję, że będę sprzedawać w marcu. GG: 837016, mail: kargeo@wp.pl. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś