niuta_s 16.01.09, 19:39 to która dołaczy się, hę? sama mam ćwiczyć? bo takie cuś znalazłam, to się dzielę. No to kto zaczyna ze mną? www.fit.pl/filmy/fitness/cardio/aerobik/abs__cwiczenia_na_dolne_partie_ciala,244.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuta_s i jescze Klub Boskiego Tyłka 16.01.09, 19:52 www.fit.pl/filmy/cwiczenia_dla_ciebie/w_domu/cwiczenia_na_zgrabne_posladki,583.html Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka_mocna Re: Klub Płaskiego Brzucha 17.01.09, 00:07 Ja dołączę! Tzn. będę w klubie, a ty będziesz ćwiczyć za mnie i za siebie . Chcę mieć płaski brzuch, ale zupełnie nie chce mi się ćwiczyć... I nie wiem, jak się zmotywować... Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_g Re: Klub Płaskiego Brzucha 17.01.09, 11:06 a mogę ćwiczyć co innego? bo akurat ćwiczenia na brzuch jako taki nie sa mi specjalnie potrzebne, ale może przydałoby się coś na kręgosłup np... i też ni zupelnei mi sie nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: Klub Płaskiego Brzucha 17.01.09, 22:36 o!!!!!!!!!! JA BARDZO CETNIE SIE ZMOTYWUJE JAK TY TES SIE ZMOTYWUJESZ))))) chcialabym zrzucic brzuch czasem zdaza mi sie podjadac... lakomstwo ,,,,to jest klucz \ jak patrze na te baby co dopiero urodzily i sa plaskie jak sciana to mysle ze jakas plastyke brzucha musialy miec@@@@ nie wszystkie oczywoscie ale ja chcialabym byc szczuplejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Klub Płaskiego Brzucha 17.01.09, 23:48 Poćwicz i za mnie Ja jestem typem leniwca i taki rodzaj ćwiczeń zupełnie mi nie leży. Wolę Tai Chi. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: Klub Płaskiego Brzucha 18.01.09, 17:05 ja tez nie lubie cwiczyc, basen i stepper to moje maksimum i wiecej palcem nie rusze Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s wredoty 18.01.09, 18:29 za m-c będę mięć płaski brzuch i piękny tyłek, baby ja też leń jestem, ale się muszę sprężyć, bo mam dojść jęczenia, na widok rozmiaru spodni jaki kupuje, oprócz tego ćwiczę jogę Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: wredoty 19.01.09, 00:10 Eeeeee tam zaraz wredoty. Przecież wspieramy cię duchowo, nie? Ćwicz, ćwicz poczekamy na efekty- ze zdjęciem! Odpowiedz Link Zgłoś
ciaraciara Re: niuta 19.01.09, 06:51 ja się przyłaczam - od dziś zaczynam ćwiczyć w domu, od lutego wracam na siłownie po ponad dwóch latach przerwy... niby nie jestem gruba ale wiotkie ciało cosik mam a to mi się wcale a wcale nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka_mocna Znalazłam motywację 19.01.09, 07:31 Coś sobie zepsułam w plecach i booooli. Więc chyba jednak zacznę ćwiczyć (ale dopiero jak trochę ból się zmniejszy, bo teraz to nawet koci grzbiet jest wyczynem) Odpowiedz Link Zgłoś