aniela 12.12.03, 17:22 macie pozdrowieniai wymruczone niedbale ottak. wlasciwie to macie albo nie macie, bo juz dokladnie nie uslyszalam, na takim szarym koncu byly rzucone. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: od Ignatza 12.12.03, 17:46 w odpowiedzi powiem, ża za każdym razem jak się spotykamy wyglądzasz coraz młodziej. Bo wyglądać piękniej i bardziej elegancko to juz chyba niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: od Ignatza 12.12.03, 17:55 aha starzejesz sie i dobrzejesz I. w oczach ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: od Ignatza 12.12.03, 18:22 Wybacz że nie powiedziałem Ci tego osobiście, ale onieśmiela mnie Twa uroda do tego stopnia, że ledwo mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: od Ignatza 12.12.03, 21:08 ignatz napisał: > w odpowiedzi powiem, ża za każdym razem jak się spotykamy wyglądzasz coraz > młodziej. Bo wyglądać piękniej i bardziej elegancko to juz chyba niemożliwe. przyznaję, iż gdy się spotykamy, urok i dystynkcja Aniołkowa całkiem mą skromną osobę przyćmiewają.. jeszcze trochę, a popadnę w kumpleksy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: od Ignatza 12.12.03, 21:25 hyyhyh nieno, i Ty Eda przeciwkomnie? (ps. juz po urodzinach przypominam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: od Ignatza 12.12.03, 19:36 aha, nie przeprowadze sie do warszwy za chiny ludowe. tak cie spotykac na kazdym kroku i w kompleksy wpadac... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: od Ignatza 12.12.03, 19:44 aniele spotykac. i w kompl;eksy wpadac na widok piekniejssej niz ja nastolatki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: od Ignatza 12.12.03, 20:18 sie własnie zastanawiam, jakie by tu jeszcze kadzidło zapalic. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: od Ignatza 12.12.03, 20:20 yhyh Emuli dedykuje: ah prosze pani, niech mnie pani juz wiecej nie rani dosyc mam tego ranienia. wlasnie odkurzam milosc swoja do MM. za umozliwienie czego Ignatzowi chcialabym publicznie podziekowac. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: od Ignatza 12.12.03, 20:43 a jak juz nakadziłam troche to moge sie w nagrode z MM posmiac? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: od Ignatza 12.12.03, 20:45 hyyh wiesz co Ema, mozesz sie z pudelsow posmiac, albowiem zaprawde powiadam Ci, Homotwist nieporownanie mocniej za serce chwyta (lub za kamien, w zaleznosci od indywidualnych cech anatomicznych). :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: od Ignatza 12.12.03, 20:55 w sensie mi tam piosenki lataja, MM znam tylko z wolnosci słowa i zebys nigdy nie gapila sie na mnie takimi gałami, ale MMowi to dalejko do anioła, naprawde. brzydkie to-to no po prostu. chyba ze wielbisz go li i jedynie z powodu muzyki, to romumiem i akcpetuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: od Ignatza 12.12.03, 20:55 Cała przyjemnośc po mojej skromnej stronie, polecam się na przyszłośc, całuję raczki i padam do nóżek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: od Ignatza 12.12.03, 21:01 Emuli: za zrozumienie i tolerancje oraz wyrozumialosc i akceptacje dla innosci dziekuje. I.:a nene przynajmniej polowa przyjemnosci po mojej stronie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: od Ignatza 12.12.03, 22:12 aha to moze prowadzac zazarta walke o pokoj postawmy posrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: od Ignatza 12.12.03, 22:20 znaczy chcialabysjak kazdy trzeci skorzystac moze? Odpowiedz Link Zgłoś