fajnyrobal 25.02.09, 09:48 Kobiety powiedzcie mi krok po kroku jak przenieść zdjęcie z komputera i wkleić na forum. Ja niekumata jestem, a z małżem nie rozmawiam. Pleaseeee. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: Potrzebuję pomocy 25.02.09, 10:12 wchodzisz na strone tinypic.com/ wybierasz zdjecie z kompa i ladujesz je na serwer (przegladaj --> wybierasz zdjecie --> przeslij teraz) kopiujesz link ktory sie nazywa "Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych" wklejasz linka do postu klikasz wyslij gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Potrzebuję pomocy 25.02.09, 10:26 Deela dzieki brdzo, niech Bóg ci w dzieciach wynagrodzi, dobra kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Potrzebuję pomocy 25.02.09, 10:27 > Deela dzieki brdzo, niech Bóg ci w dzieciach wynagrodzi, byle w jakosci nie w ilosci Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Potrzebuję pomocy 25.02.09, 10:47 Możesz też wklejać zdjęcia które już są na innych serwerach (np z google) wtedy po najechaniu kursorem na zdjęcie prawym przyciskiem myszki klikasz i wybierasz KOPIUJ ADRES OBRAZKA i wklejasz na forum przed linkiem wpisując Ważne aby link który wklejasz na końcu miał .jpg Odpowiedz Link Zgłoś