Dodaj do ulubionych

Telefon komórkowy

19.05.12, 09:12
Mam 4 letniego syna, martwię się bo bawi się on cały czas telefonem komórkowym. Czy wasze dzieci też wybierają taką zabawke? Martwie sie bo wiem że nie powinien się tym bawić.
Obserwuj wątek
    • sieciarz_jaskinowy Re: Telefon komórkowy 21.06.12, 15:34
      radzę schować w niedostępnym miejscu, to nie jest odpowiednia zabawka dla dzieci. jeśli nie pomagają zabawkowe telefony i naprawdę nie możesz sobie poradzić to daj dziecku atrapę prawdziwego telefonu - najlepiej zagadać w jakimś salonie oni tam maja tego sporo smile więc moze ktoś życzliwy da ci jakiś za darmochę...
    • 42andzia Re: Telefon komórkowy 16.12.12, 18:01
      U mnie dziecko ma 2 latka a też często lubi się bawić telefonem. Mówi do telefunu tak, jak by rozmawiał ze babcią czy dziadkiem smile
    • becia.1983 Re: Telefon komórkowy 09.02.13, 13:40
      Nie powinien - schowaj w niedostępnym miejscu. Pokaż mu, że są inne zabawki i "wypełniacze czasu", np. książki, gry planszowe wink
    • comicsdesignstudio Re: Telefon komórkowy 08.12.14, 17:06
      To, że czterolatek bawi się telefonem to nic nienormalnego.
      Telefon czy tablet jest pop prostu ciekawy dla dziecka.
      Najlepiej ukierunkować to w odpowiedni sposób. Jest masa gier edukacyjnych, które rozwijają, uczą i bawią jednocześnie. Taką grą są np. DINO PUZZLE.
      Są tu nie tylko wspaniałe układanki ale też mini gry dla maluchów oraz oryginalne tryby gry.
      Dziecko uczy się o dinozaurach oraz ich środowisku życia.
      play.google.com/store/apps/details?id=pl.tecbug.dinopuzzle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka