colline 13.04.05, 14:24 Jakie hulajnogi polecacie? Jakiej firmy? Widziałam ostatnio takie, co z tyłu mają 2 koła, są stabilniejsze. Co o tym sądzicie? Pozdrowionka colline Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka771 Re: Hulajnoga dla 3-latki 13.04.05, 23:15 Ostatnio kupiłam mojej córeczce (2 latka i 2 miesiące) hulajnogę 3 kołową (z przodu ma jedno a z tyłu dwa kółka). Jest to zwykła hulajnoga plastikowa dostepna w sieci sklepów tesco. Oleńka świtnie sobie z nia radzi. Nauczyła sie jeździć w 5 minut i jak do tej pory jest to jej najukochańsza zabawka. Jesli chodzi o Twoja córeczke to może weź ją ze soba do sklepu, pokaż dwa modele zabawki (dwu i trzykołową) i pozwól jej samej zadecydowac o wyborze. Pozdrawiam. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: Hulajnoga dla 3-latki 15.04.05, 13:10 Hulajnoga trzy kołowa jest stabilniejsza.Mój mały ma obecnie 3 lata i taką hujnoge od zeszłych wakacji.Jest nią zachwycony..Ja swoją kupiłam w Selgrosie Odpowiedz Link Zgłoś
alexxja Re: Hulajnoga dla 3-latki 15.04.05, 13:58 Mojej (3 latce w zeszłym) roku kupiłam hulajnogę 2 kołową i bardzo dobrze sobie radziła. Odpowiedz Link Zgłoś