margaretxx 24.04.05, 20:54 chciałabym kupić mojej córci domek dla lalek (najlepiej drewniany) czy polecacie (a jesli tak to jaki) dla 2,5letniej dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violik Re: domek dla lalek 25.04.05, 15:28 kiedyś były w Ikei - ze sklejki taki sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
margaretxx Re: domek dla lalek 25.04.05, 17:24 ten z Ikei jest beznadziejny (to znaczy mi się nie podoba), ale komus innemu moze sie podobac. Odpowiedz Link Zgłoś
violik Re: domek dla lalek 26.04.05, 15:06 Jeśli jesteś z Wawy, to polecam obejrzenie domku w sklepie "Misiek i Spółka" (tel.: 876 15 25, sklep nie ma strony w internecie) w Geant w Forcie Wola przy Kasprzaka.., miodzio co prawda nie wiem , czy jest do kupienia i patrząc na ceny w tym sklepie, to musi być drogi raczej, ale oboje z mężem po prostu patrzyliśmy i podziwialiśmy... schodki drzwi otwierane na zawiasiki parapeciki .. wszystko wygładzone, wypiłowane ale do pomalowania, na moje oko Domek był duży i naprawdę ładny Ten sklep chyba likwidują, więc może sprzedadzą na wyprzedaży? "Misiek i Spółka" tel.: 876 15 25 Odpowiedz Link Zgłoś
margaretxx Re: domek dla lalek 26.04.05, 18:09 niestety nie mieszkam w W-wie i w tej chwili ubolewam nad tym Odpowiedz Link Zgłoś
stralaczek Re: domek dla lalek 27.04.05, 22:37 Może spróbuj poszukać w sklepach internetowych. Na przykład tutaj www.nowaszkola.com.pl/product_info.php?cPath=13_39&products_id=1661 albo tutaj www.merlin.com.pl/frontend/towar/371584 Odpowiedz Link Zgłoś