monicphilip Re: Kraków 31.01.06, 20:10 sorki, może wiecie gdzie wybrać się z malcem (1,2) do jakiś zoorganizowanych , przedszkoli, może jakieś akademie maluchów, rytmiki, place zabaw w budynkach. Przyjechaliśmy do babci na parę miesięcy i chcielibyśmy pochodzić na jakieś zajęcia, a nie mam tutaj koleżanek, które mają dzieciaki w tym wieku, proszę o wszystkie propozycje, może gdzieś chodzicie to chętnie się w te miejsca wybiorę Dzieki z góry, pozdrawiamy Monika i Fifi Odpowiedz Link Zgłoś
basiaf3 Re: Kraków 01.02.06, 03:08 na Kozłówku niedawno została otwarta Wyspa Dzieci, sa tam rozne zajecia dla malych dzieci, bylam tam kilka razy i spodobało mi się. Oto nr tel: 655 10 41, maja tez strone internetowa. czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
srykala Re: Kraków 01.02.06, 23:18 Polecam Cenntrum młodzieży im. H.Jordana Teraz w lutym bedą prowadzić zajęcia również dla przedszkolaków z cyklu ferie w mieście Program na : www.cmjordan.krakow.pl/index.php?id=540 Co do szczegółów zajęć dla dzieci www.cmjordan.krakow.pl/index.php?id=13 Polecam z oferty : Akademia Pięciolatka, Klub Puchatek zajęcia integracyjne z elementami plastyki i muzyki dla dzieci w wieku 3,5- 4,5 lat, które mają mało kontaktu z rówieśnikami,Gimnastyka dla Smyka: zabawy sportowe dla dzieci w wieku 3,5-4,5 lat oraz Studio sztuk plastycznych dla malucha "Mama i ja": 3- latek z mamą wspólnie tworzą prace plastyczne, małe grupy; zajęcia 1 raz w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś