tulismanore1 21.05.06, 15:23 w chowanego,ganianego,plac zabaw, co jeszcze? Polećcie dla 2-latki, uczulonej na piaskownice i bojącej się wysokiej trawy. Kocha górki, to może być propozycja dla innych-wbieganie i zbieganie z górek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilka33 Re: zabawy na dworze 24.05.06, 00:11 Witam Moj dwulatek uwielbia rysowac kolorowa kreda (dostepna np w Ikea albo w papierniczym)po chodnikach, lubi tez jak ja mu nimi maluje, swietna zabawa. Czesto tez gramy w pilke, moj synek to uwielbia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 magiczne pantofelki , ale potrzeba wiecje dzieci 29.06.06, 00:32 \Dzieciaki zdejmują bucik i chowają nóżki jedno dziecko lub dorosły odchodzi od grupy i musi dopasować bucik do właściciela to nie jest łatwe. No i kółko graniaste, stary niedźwiedź zabawa w pływanie statkiem w gotowanie zupki na niby itp.. A może chejże dzieci chejże cha róbcie to co ja zabawa z dorosłymi dużo radosci najpierw rączka do góry potem noga jakieś klaskanie . Potem któś inny pokazuje można bawić się długo. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: kreda 29.06.06, 15:27 emilka33 napisała: > Witam > Moj dwulatek uwielbia rysowac kolorowa kreda (dostepna np w Ikea albo w > papierniczym)po chodnikach, lubi tez jak ja mu nimi maluje, swietna zabawa. > Czesto tez gramy w pilke, moj synek to uwielbia. > Pozdrawiam Trzeba tylko uważać na wszędobylskie i bardzo złośliwe babcie, którym kolorwe obrazeczki na betonie przeszkadzają. Kiedyś już spotkała mnie taka sytuacja, dzisiaj rano po raz drugi jakiś babsztyl zwrócił mi uwagę, że kredą po chodniku rysować nie wolno, bo to brzydko wygląda i na butach się do domu wnosi... ( Uważajcie, bo to strasznie przykre... (((( Odpowiedz Link Zgłoś