Dodaj do ulubionych

maly Ksiaze

IP: 213.76.44.* 07.02.02, 21:02
Drogie dziewczyny, czy ktos zna pelny tekst piosenki o Malym Ksieciu spiewanej bodajze przez Kasie Sobczyk. Mojemu synkowi strasznie sie podoba - caly sie rozpromienia jak ja spiewam - niestety troche musze kombinowac bo ulecialy mi z pamieci niektore slowaamo
Obserwuj wątek
    • Gość: AnAn Re: maly Ksiaze IP: 212.76.63.* 08.02.02, 08:06
      Proszę bardzo:Gdzie jesteś mały książę gdzieOdszedłeś z mej książeczki kartCzy po pustyni błądzisz znówRozmawiasz z echem pośród skałCzy tam gdzie świeci złoty wózOglądasz Ziemię w swoich snachGdzie pozostała z dawnych dniNiby wspomnienie bajka taW maleńkiej róży kochał sięKsiąże na jednej z wielu gwiazdNie widział przedtem innych różKiedy w daleki poszedł światNa Ziemi zwątpił w miłość swąTę najpiękniejszą z wszystkich snówBo jak miał w jednej kochać sięGdy ujrzał park z tysiącem różNie wierz swym oczom -Szepnął wiatr -Jeśli kochasz sercem patrzZrozumiał wtedy książę toŻe tylko jedna w świecie jestTa, którą kochał wszystkie dniI wrócił znów do róży swejGdzie jesteś mały książę, gdzieOdszedłeś z mej książeczki kartW świecie gdzie nikt nie kocha różNa zawsze ktoś pozostał sam Pozdrawaim,AnAn
    • Gość: amo Re: maly Ksiaze IP: 213.76.46.* 13.02.02, 19:07
      AnAn, bardzo dziekuje za uszzcesliwienie mojego synka, ktory obecnie jset taaki biedniutki - ma zabiegi w szpitalu i strasznie go mecza.amo
      • Gość: AnAn Re: maly Ksiaze IP: 212.76.63.* 14.02.02, 11:31
        Cieszę się, że Twojemu maleństwu sprawiłam (choć pośrednio)odrobinę radości. Jeśli będę mogła pomoc - polecam się na przyszłość. Moja córcia uwielbia pioseneczki wszelakie, więc cały czas staram się rozszerzać swój repertuar...Buziaki,AnAn i Majka (piosenkowa fanka)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka