Dodaj do ulubionych

Chwyty gitarowe

IP: 195.94.206.* 08.08.02, 14:19
Wymieniamy sie tu piosenkami, a może ktos ma także chwyty na gitarę do dziecięcych piosenek. Byłabym bardzo wdzięczna.Ja z kolei teksty, które pojawiły się na forum umieściam sobie w jednym pliku i chętnie sie podzielę.Pozdrawiam,Ludek
Obserwuj wątek
    • Gość: lea Re: Chwyty gitarowe IP: 217.96.187.* 10.08.02, 07:35
      Jak mój mąż będzie miał chwilę wolnego czasu to Ci podam jakie chcesz ale podaj tytuły piosenek. Jesteśmy muzykami z zamiłowania i dobranie chwytów raczej nie stanowi problemu :)pozdrawaim :hello: lea
      • Gość: Ludek Re: Chwyty gitarowe IP: 195.94.206.* 13.08.02, 07:55
        Lea z nieba mi spadłaś. Oj piosenek to ja bym chciała dużo. Może na razie podam Ci kilka tytułów, a jak będziecie chętni układać dalej to podam więcej.No więc na początek:1. Kiedy - z ostatniej płyty "Dzieckowej"2. Dziękuję - z ostatniej płyty "Dzieckowej"3. Ach spij kochanie, jeśli gwiazdkę z nieba chcesz dostaniesz ..... 4. Cztery słonie zielone słonie ...5. Był sobie król, był sobie paź i była też królewna ....6. Na Wojtusia z popielnika7. Jesteśmy jagódki, czarne jagódki, mieszkamy w lesie zielonym ....8. My jesteśmy krasnoludki, Hop sa sa, hop sa sa ....9. Pszczółka Maja ....Trochę tego wyszło, ale będziemy Wam niezmiernie wdzięczni, szczególnie mama z tatą, bo nie wiem jak Diana zniesie nasze popisy. Na razie jak tatuś jej śpiewa to zasypia, a jak mamusia to niekoniecznie.Pozdrawiam,Ludek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka