Gość: mama Majki IP: 213.17.225.* 25.03.03, 13:56 Tak na czasie, zachciało mi się zaspiewać jak wyszłam na dwór i nie pamiętam:Wiosno, wiosenko, gdzie jesteś?Powiedz miCzy jesteś za góramiczy jesteś za lasamityle pamiętam z przedszkola...AgaKZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sikorskam Re: Wiosno, wiosenko... 28.03.03, 09:01 Piosenki o wiosnie nie pamietam. Ale na Dziecku ja bylam MamaMajki (moze tez...). Odpowiedz Link Zgłoś
agakz Re: Wiosno, wiosenko... 02.04.03, 13:45 szkoda, że nie pamiętasz nie mam wpływu na to,że posty z e-Dziecka zostały przeniesione bez nicków, tylko z opisem agakz mama Majki, na eDziecku AgaKZ mama Majki Odpowiedz Link Zgłoś
imm1 Re: Wiosno, wiosenko... 09.04.03, 12:22 Wiosno, wiosenko odezwij wreszcie się czy jestes za górami, czy jestes za lasami Wiosno, wiosenko odezwij wreszcie się przynosze promyk slonca, przynosze spiew skowronka Wiosno, wiosenko odezwij wreszcie się nie wiem czy to wszystko ale tyle pamietam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś