magdzik1 16.02.07, 10:52 Moja siostrzenica poprosla o tamagotchi na urodziny - czy to jest dobra zabawka dla 11-letniej dziewczynki? Czy raczej pobawi sie 2 dni i rzuci w kat? Czy ktos z was kupil dziecku podobna zabawke? Warta jest tych 70zl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apocalipsaa Re: tamagotchi 16.02.07, 19:13 to kup jej na próbe w sklepie wszystko po 4zł (jest pełno podróbek) sama kupiłam sobie to cudo (wstyd się przyznać) na studiach bo tak mi się podobało i opiekowałam się małym dinozaurem przez miesiąc, kolejne żyły do tygodnia jesli siostrzenica ma komputer to nie wiem czy warto bo jest pełno stron w tym stylu, może sobie hodować kwiatka, psa, kotka i masę innych z drugiej strony 11 lat to wiek gdzie trudno o prezenty, na kosmetyki za wcześnie, na zabawki za późno, jeśli naprawde o tym marzy to kup Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik1 Re: tamagotchi 19.02.07, 16:39 Dziękuję, już jej kupiłam Wiesz, w szkole wszystkie koleżanki mają, to i ona chce, bo te "zwierzątka" mogą do siebie chodzić w gości, zakochiwać sie i mieć dzieci Zobaczymy ile potrwa ta zabawa, obawiam się tylko, że jak jej się znudzi, to ja się tym będę bawiła )) Odpowiedz Link Zgłoś