pisklak9 18.05.07, 22:19 czy ktoś może mi dac namiar na puzle do układania w internecie? Najlepiej jakies proste. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonaryc Re: Puzle w sieci 18.05.07, 22:28 Na stronie www.elsy.pl. A do tego całkiem sympatyczne bajki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama.weroniki Re: Puzle w sieci 21.05.07, 00:00 hej - czy mogłabyś podpowiedzić, gdzie są puzzle? Znalazłam tylko te bajki i jakieś kolorowanki a puzzli nie mogę (( Odpowiedz Link Zgłoś
forumadegie Re: Puzle w sieci 21.05.07, 12:46 www.elsy.pl/wyspa.htm tu wchodzisz i na Sady owocowe czy coś takiego klikasz, potem na drzewka Odpowiedz Link Zgłoś
darass5 Re: Puzle w sieci 20.05.07, 13:20 www.thekidzpage.com/onlinejigsawpuzzles/index.htm tutaj jest duży wybór Odpowiedz Link Zgłoś
forumadegie Re: Puzle w sieci 21.05.07, 13:14 www.curiosoft.com/news/jigsawpuzzles/free-jigsaw-puzzles-set-2.htm www.mothergooseforkids.com/games/jigsawpuzzles/ wybierasz z listy obrazek, potemi lośc komlumn i wierszy att.com.com/Dinosaur-Jigsaw-Puzzles/3000-2102_4-10571321.html?tag=pop.feed&subj=Dinosaur-Jigsaw-Puzzles%E2%88%82=att-cnet z dizozaurami, do ściągnięcia att.com.com/Dinosaur-Jigsaw-Puzzles/3000-2102_4-10571321.html?tag=pop.feed&subj=Dinosaur-Jigsaw-Puzzles%E2%88%82=att-cnet tu można wgrać swoje zdjęcie i ustawic liczbe kawałków, najmniej chyba 15 przy najmniejych rozmiarach kawąłka, plus dodatkowe efekty w większosć tu nie dostępne bo to demo chyba jest www.billybear4kids.com/jigsaw-puzzles/main-page.html www.kookerkids.com/puzzles.htm www.thekidzpage.com/onlinejigsawpuzzles/jigsaw-puzzles/12-piece-jigsaw/easterhatchingchick.html allmychildren.about.com/library/games/bljigsawpuzzles.htm www.dltk-kids.com/puzzles/ www.mamamedia.com/activities/jigsaw/home.html www.minimini.pl/minimini.php?gry Odpowiedz Link Zgłoś
forumadegie Re: Puzle w sieci 21.05.07, 13:31 www.dziecionline.pl/download/Puzzle/puzzle.htm www.dziecionline.pl/gryonline/Puzzle/puzzle4/sample.html www.dziecionline.pl/gryonline/Puzzle/puzzle2/wybor_puzzli.htm www.info.e-dziecko.eu/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=fileinfo&id=2 www.puzzle-download.com/ www.tamariki.pf/jeux/jeux.php?id=1&cat=1 www.pankuleczka.pl/gry-puzzle.htm Odpowiedz Link Zgłoś