semida 27.02.08, 22:00 Gra któraś?Ja normalnie wpadłam na maxa.Jestem w jednym z najsilniejszych sojuszy na jednym z serwerów,walczę jak lwica o moje osady,a o grze dowiedziałam się...na emamieJuż 3 miesiące w t cisnę,a jeden serwer trwa około rok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Travian 27.02.08, 22:05 coś ty, nawet nie wiem o co loto) nie wchodzę w zadne wciągające gry, bo potem odwyk ciężki)) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Travian 27.02.08, 22:30 ja sie na szczescie uwolnilam...gralam na dwoch serwerach...polskim i amerykanskim... mase czasu zmarnowalam...na szczescie na obu wybudowali cudy i uwolnilam sie... Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Travian 27.02.08, 23:21 Ale brałaś udział w którymś cudzie?Ja mam na to duże szanse Odpowiedz Link Zgłoś
mamab26 Re: Travian 28.02.08, 08:10 Moją koleżankę jak załapało w listopadzie ,tak do dziś nie chce puścić...Wstaje skoro świt ,albo nie śpi po nocach i gra .Nawet pogadać na skypie nie ma czasu .Teraz mówi ,że musi chyba iść na odwyk Zresztą jej mąż też się uzależnił i jak oboje są w domu ,to oczywiście walka o kompa Dobrze ,że ja nie lubię gier strategicznych ,więc trojanomania mi nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Travian 28.02.08, 08:19 nie, nie bralam udzialu w budowaniu zadnego z cudow, ktore udalo sie ukonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: Travian 28.02.08, 12:29 Długo się nie udzielałam, ale tu dorzucę od siebie: wciąga niewiarygodnie, wręcz uzależnia. Straciłam na tym cholerstwie pół roku, od rana do wieczora i po nocach klikając. Ostatnio podjęłam męską decyzję i skasowałam konta (żeby przypadkiem wróg niedopilnowanych osad nie przejął ). Tylko na speedzie budujemy właśnie cud, więc tam zaglądam. Ale już nie nałogowo, od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Travian 28.02.08, 13:05 Mnie też strasznie wciągnęłoGram od listopada na serv 10,nieźle mi idzie(w czołówce jestem,i właśnie dzisiaj miałam przez to nieprzespaną nockę,bo atakował mnie wrogi sojusz Odpowiedz Link Zgłoś
margot022 Gram od roku :))) 28.02.08, 14:13 Odkąd mam dziecko i siedzę w domu. O grze dowiedziałam się z tego forum. gralam na speedzie- bylam w pierwszej 10 w offie i budowalam cud. teraz gram na s8 w najlepszym sojuszu który spokojnie współtworze. Strasznie wkręcająca gra... teraz troche nudno bo nikt mnie nie atakuje (( Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: Gram od roku :))) 28.02.08, 20:40 margot022 napisała: > teraz gram na s8 w najlepszym sojuszu który spokojnie > współtworze. No moment, gelimer to nie Ty, jasieczel chyba też nie Slu? ;> Ale to nie najlepszy sojusz, przynajmniej wg rankingów Ujawnij się, bom ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
margot022 Re: Gram od roku :))) 29.02.08, 13:56 Uff Gelimer to przez pewnien czas byłam Ja )))) chociaz nie wyglądam na faceta po 40 ze wschodu Rządziłam BN oraz akademiami dopóki nie zaczął sie mój konflikt ze SLU odeszłam z BPpo tym jak Andy przestał grać i zczęły sie jazdy w Radzie BN do jednego z odłamów do Blues BP Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: Gram od roku :))) 29.02.08, 15:39 Znalazłam wątek )) Czy ty to Mortiiss? Bo się zdziwimy obie, jeśli tak Odpowiedz Link Zgłoś
margot022 Re: Gram od roku :))) 29.02.08, 23:56 Zgadza się )) hmm... A TY? mozna wiedziec jaki nick? Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: Nie Danusia :))))) 01.03.08, 08:14 Ivana Klikałyśmy na temat fuzji jak jeszcze L&My istniały, potem wylądowałam w @IR, ostatecznie w FUN IB. A potem narobiłam dymu i skasowałam konto Jeszcze nie minął tydzień, więc trochę czuję się jak na odwyku. Ale fajnie jest mieć czas dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Travian 28.02.08, 22:31 Gram. Grałam na starej trójce, teraz gram na nowej trójce i tak, jak w poprzedniej edycji tutaj też zamierzam cud z koalicją świetnie dobraną wystawić Odpowiedz Link Zgłoś