gepik76 05.05.08, 22:23 Moja coreczka ma 6 lat i uwielbia ostatnio sluchac bajki basnie ksiazki na plytach . Mozecie mi polecic ulubione cd waszych dzieci zebym mogla kupic cos co warto i dzieciom sie podoba. Pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagietka77 Re: ulubione bajki na cd waszych dzieci 06.05.08, 13:37 Wspaniałe wiersze Danuty Wawiłow "Przytulanki, rożśmieszanki, usypianki" w wyk Edyty Jungowskiej i Stuhrów seniora i juniora, są np w Merlinie Odpowiedz Link Zgłoś
alusiowa Re: ulubione bajki na cd waszych dzieci 06.05.08, 17:51 Polecam bajki-grajki. Są to słuchowiska ze starych płyt winylowych, zwykle z podkładem muzycznym. www.bajki-grajki.pl/?go=produkt&id=386&magazyn Odpowiedz Link Zgłoś
violik Polecane słuchanki przez forumowiczki 07.05.08, 13:59 www.bromba.pl/Audiobook/audiobA.htm Ja też je gorąco polecam. Oraz Bajki-Grajki. i słuchowiska w radiu polskim, które są za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
aoala Re: ulubione bajki na cd waszych dzieci 10.03.16, 22:57 Mój maluch niestety nie bardzo jest zainteresowany takim rodzajem bajek, słuchać może owszem, ale tylko jak czytam ja albo mąż, przy CD jakoś się nudzi... Ja sam słuchałam bajek jak byłam mała, więc zupełnie rozumiem jego braku zainteresowania, czasami puszczamy mu na tablecie bajkowa.tv/ to go nawet interesuje, ale jednak woli nasze czytanie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiadp Re: ulubione bajki na cd waszych dzieci 15.04.16, 09:41 www.youtube.com/watch?v=3CIWpmjPc94 bajeczka dla dzieci relaksacyjna którą sama stworzyłam i czytam dziecku do snu lub do odprężenia. Zachęcam wszystkich do niej. Odpowiedz Link Zgłoś