mader1 13.11.03, 23:04 Kochane, moje dziecko zaczelo uczyc sie francuskiego.Zasob slow ma niewielki, ale juz wie, ze uwielbia ten jezyk Czy moze znacie jakies strony dla maluchow - tzn alfabet, kolory,ksztalty... jakos nie moge sama nic znalezc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrina.k Re: A po francusku 14.11.03, 20:51 Bardzo proszę! To ulubiona stronka mojej córci. Myślę, że dziecko znajdzie w niej wszystko to, czego potrzebuje początkujący uczeń. Stronka jest bardzo rozbudowana, w razie problemów służę pomocą (córcia rozpracowała juz praktycznie wszystko). www.uptoten.com Pozdrawiam Kasia (mama Hani) Odpowiedz Link Zgłoś
han-ka Re: A po francusku 14.11.03, 21:06 Polecam francuską stronę z wierszykami dla dzieci, wyliczankami, piosenkami (wraz z muzyczką). www.momes.net Bardzo fajna !!! Całuski - Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
han-ka Re: A po francusku 14.11.03, 21:19 Zapomniałam dodać, że na stronie www.momes.net trzeba wybrać hasło "COMPTINES". Buźka - Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
mader1 Re: A po francusku 14.11.03, 22:55 Dzieki, jestescie kochane I niezawodne Odpowiedz Link Zgłoś