megasceptyk 15.10.10, 17:25 No i zaczyna się straszenie duchem z szafy, a moze mam parasol antymeteorytowy jeszcze kupić, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endgame222 Szczepionka antygrypowa zawiera rtęć 15.10.10, 20:55 A dokładnie 25 mikrogramów rtęci. To wystarczający powód by ich nie brać i pod żadnym pozorem nie szczepić dzieci ani kobiet w ciąży. Rtęć powoduje choroby neurologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Szczepionka antygrypowa zawiera rtęć 16.10.10, 03:00 endgame222 napisał: > > żadnym pozorem nie szczepić dzieci ani kobiet w ciąży. Rtęć powoduje choroby ne > urologiczne. To tez dzieci i kobiety w ciazy szczepi sie bezrteciowymi formulacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
greenmark Grypa - prawdy i mity 15.10.10, 23:24 Zalatuje tu artykułem sponsorowanym. Niby ładny wstęp a potem całe litania o szczepionkach. Odpowiedz Link Zgłoś
protozoa Re: Grypa - prawdy i mity 16.10.10, 22:20 Mam pytanie - czy chorowałyście na GRYPĘ? Tak grypę, nie przeziębienie, nie infekcję górnych dróg oddechowych czy zapalenie oskrzeli, ale właśnie grypę? Ja na szczęście nie chorowałam, chociaż na co dzień mam kontakt z chorymi. Szczepię się, szczepię rodzinę, bo bardziej niż mityczna rtęć przeraża mnie grypa i ewentualne, a częste, komplikacje po niej. Widziałam chorych na grypę, widziałam powikłania po grypie. Dziękuję, wolę się szczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
marcys5 Re: Grypa - prawdy i mity 29.10.10, 20:00 To powiedzice mi moje drogie ,dlaczego tak chetnie lekarze na grype przepisuja te nieszczesne antybiotyki ? O co w ogole w tych chodzi? sa potrzebne czy nie,bo zwariowac juz mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Grypa - prawdy i mity 01.11.10, 08:30 Na grypę antybiotyki? Raczej na jakieś powikłania bakteryjne. Odpowiedz Link Zgłoś
yula Re: Grypa - prawdy i mity 01.11.10, 10:42 Grypa jest wirusowa i antybiotyki na grypę nie są potrzebne, ale mogą być potrzebne na powikłania. Odpowiedz Link Zgłoś