ulunia_dominiczek 18.08.16, 16:27 Czy ktos stosowal?jakieś opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8ula Re: entitis 19.08.16, 13:29 Syn to brał , skutek był zadowalający , warunek na efekty trzeba czekać ,na początku syn przyjmował 3 opakowania pod rząd , to jest ok 3 mies , później przerwa i znowu , obecnie stosujemy w okresie jesień zima i infekcje przechodzi łagodnie , albo nie łapie nic , w dodatku na stałe podaje mu probiotyki Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1981 Re: entitis 19.08.16, 22:14 Córkom laryngolog zalecił entitis czy pomógł nie wiem? Trzecie migdały usunięte i jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ulunia_dominiczek Re: entitis 20.08.16, 11:10 ja zaczełam stosowac od 5 dni dopiero więc zobaczymy.JESZCZE jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.ruda666 Re: entitis 29.08.16, 13:50 Około roku temu córa dostawała przez trzy miesiące. Nie wiem, czy pomógł, bo ciągle się przeziębiała. Może przeziębiałaby się bardziej? W każdym razie teraz przerzuciliśmy się na pyłek pszczeli i widzę poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś