Dodaj do ulubionych

Żylaki!!!

IP: *.* 13.10.01, 16:33
Witam. Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego lekarza "od żylaków" w Trójmieście? Mam jednego na wewnętrznej stronie uda nad kolanem. Durne miejsce. Coraz bardziej mnie drażni. I boję się, że wyrosną mi nowe, bo nogi mam jak z kamienia, pomimo Venorutonu i Detralexu. Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Żylaki!!! IP: *.* 17.10.01, 07:43
      Magda,ja co prawda nie mam odpowiedzi dla Ciebie, wręcz sama jestem zaiteresowana. Jeśli znalazłabyś kogoś dobrego daj znać. Ja jestem z Elbląga ale często do lekarzy jeżdzę do Gdańska.Mam pytanie: czy biorąc Detralex karmisz piersią?Jak długo go bierzesz? Czy naprawdę nie ma żadnej poprawy?Ja trochę się boję brać gdy karmię.
      • Gość: guest Re: Żylaki!!! IP: *.* 17.10.01, 10:03
        Dziewczyny na zylaki te biezace i przyszle cwiczcie joge.Kupcie sobie ksiazke i cwiczcie, efekt murowany a nogi odmlodnieja o 20 lat.Pozdrawiambasia
      • Gość: guest Re: Żylaki!!! IP: *.* 17.10.01, 18:21
        Nie wiem niestety Jolu czy Detralex można brać podczas karmienia. Ja używałam go jakieś 2 mce ale już nie karmiłam. Poprawa polegała może na tym, że czułam się ciut lżej, ale mam wrażenie, jakby żyły mi twardnialy. Takie dziwne uczucie. Rozmawiałam dziś ze znajomą lekarką, która poleciła mi wykonanie badania dopplerowskiego żył i dopiero potem rozpoczęcie leczenia (w tym podjęcie ew. decyzji o zabiegu). Pozdrawiam Magda m. Paulinki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka