Dodaj do ulubionych

ząbkowanie - ropień???

IP: *.* 12.03.02, 12:13
Hej,Czy podczas ząbkowania na dziąśle może zrobić się ropień??? U mojej ZOsi było kilka dni widać biały czubek, ale dziś zrobił się większy (ok. 2mm) i jakoś nie wygląda jak czubek siekacza. Co robić? W związku z ząbkowaniem ZOsia ma koszmarny katar i nie chce bez powodu ciągać jej do naszej (beznadziejnej zresztą) pediatry.Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda_D Re: ząbkowanie - ropień??? IP: *.* 12.03.02, 16:42
      No to odpowiem sobie sama. Otóż jest to ropień. Tylko co dalej?Magda
      • Gość: ikasia Re: ząbkowanie - ropień??? IP: *.* 15.03.02, 10:33
        Może na początek (jeśli masz taką możliwość ) zmień pediatrę.Wiem , że czasem bywa to trudne , ale naprawdę warto się pomęczyć i znaleźdzź takiego , do którego nie będziesz obawiała się iść z nawet drobnym problemem. No i oczywiście takiego , któremu będziesz ufać.Przecież ten ktoś ma pomóc Twojemu dziecku! Życzę owocnych poszukiwań!!! :)Pozdrawiam :hello: ikasia
    • Gość: ikasia Re: ząbkowanie - ropień??? IP: *.* 16.03.02, 10:20
      Witaj Magdo!Czy coś wiadomo co z tym ropniem? Ostatnio trochę się wymądrzyłam zmiast konkretnie Ci pomóc - przepraszam...Ale jak dotychczas nie spotkałam się z takim problemem , dlatego , jeśli możesz , napisz coś więcej , jak już będziesz coś wiedzieć.Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam.Kasia.
    • Gość: Magda_D Re: ząbkowanie - ropień??? IP: *.* 16.03.02, 14:30
      IKasiu,nie ma za co przepraszać, ja tez marzę o tym, żeby znaleźć lekarza z prawdziwego zdarzenia. Co z tego, kiedy kolejni specjaliści raczej mnie do siebie rozczarowują - po prostu nie chce im się pomyśleć nad rozwiązaniami innymi niż standardowe. Ropień zniknął (przyznam, że z moją pomocą) na jego miejscu jest dziurka i może ząbek??? A może to tylko moje przywidzenia? Chciałabym, żeby dwumiesięczny już okres nieprzespanych nocy skończył się wreszcie.Pozdrawiam,Magda
      • Gość: ikasia Re: ząbkowanie - ropień??? IP: *.* 16.03.02, 17:07
        Hej . to znowu ja!Cieszę się , że wszystko już jest dobrze :) Pozdrawiam :hello: i życzę konkretnego wyspania się!!!Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka