Dodaj do ulubionych

guzek w piersi

27.11.06, 18:43
Witam. To pytanie już padło, ale poruszam wątek ponownie, bo bardzo się
stresuję. Moja 8 miesięczna córka ma guzek w jednej piersi. Co to może być?
Obserwuj wątek
    • chircia Re: guzek w piersi 27.11.06, 18:44
      guzek wyczułam przy kąpieli, a do lekarza idę jutro. Bardzo się denerwuję...
      • mama_mojego_dziecka28 Re: guzek w piersi 27.11.06, 19:04
        Witam,moja córcia też ma guzek,taki w kształcie migdała.Byłam u
        lekarza,powiedział,że to zmiany hormonalne,karmię piersią i w ten sposób
        przekazuje małej hormony.Mam się tym nie przejmować.A Ty karmisz piersią?
        • chircia Re: guzek w piersi 27.11.06, 19:22
          Nie karmię piersią, ale zdążyłam obdzwonić kilka osób, 2 koleżanki miały to
          samo. Lelarze powiedzieli, że to z powodu hormonów , którymi faszeruje się
          drób. Kazali odstawić kurczaka, indyka i spróbować przejśc na wołowinę (o ile
          nie będzie alergii). Spróbuję tak zrobic i zobaczę, czy to coś zmieni. W
          którejś wypowiedzi na forum też przeczytałam o tych kurczakach... Dzięki z
          całego serca za zainteresowanie i pozdrawiam!
    • kiksza Re: guzek w piersi 19.12.06, 19:21
      mialam ten sam problem.moja corka ma prawie 8 mcy i chodzi do zlobka, wyczulam
      u niej ten guzek na lewej piersi, jak bylismy u internisty kazal obserwowac,
      czy sie nie powieksza, wiec jednak zaczal sie powiekszac. Dzis bylysmy u
      endokrynologa, zbadal mala i kazal wykluczyc KURCZAKI !! z diety . Z mojej tez
      bo jeszcze karmie piersia. A kurczaki sa karmione sztucznymi hormonami zeby
      szybko rosly i powoduja takie historie. W zlobku po rozmowie okazalo sie ze
      zupki sa zawsze na kurze, rozmawialm z pania dyrektor, teraz bedzie jadla
      cielecine.powinno pomóc.
      Swoja droge to powinno sie te sprawe faszerowania kurczat hormonami naglosnić !
      To jest niedopuszczalne zeby z naszych dzieci rosly mutanty lub mialy takie
      problemy z hormonami. Co o tym sadzicie ?
      • renia1807 Re: kiksza 19.12.06, 19:28
        Powiedz czy oprócz zmiany jedzenia zastosował jakieś leczenie?
        • kiksza Re: kiksza 19.12.06, 19:34
          lekarka powiedziala ze nie robi sie zadnych badan,tylko zbadala jej cale
          cialko, podotykala i jeszcze powidziala ze w mleku matki tez sa hormony
          estrogeny niezaleznie czy ja karmie juz raz dziennie czy tez czesciej,wiec
          uspokoila mnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka