Dodaj do ulubionych

zapalenie krtani

IP: *.* 19.03.03, 12:08
od wczoraj nie mogę mówić. :cry: Od soboty bolało mnie gardło a wczoraj rzuciło się na krtań.Mówie szeptem bo tylko tak moge się dogadać.Syn co chwila pyta co mówiłaś a ja nie mogę powtarzać.Idę dzisiaj do lekarza może da mi jakiś antybiotyk.Dobrze że tu się pisze a nie mówi. :lol:Moż macie jakieś sposoby na złagodzenie chrypki.Anax :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: aronka Re: zapalenie krtani IP: *.* 19.03.03, 12:34
      Witaj! To już jesteśmy dwie!... :)Ja dziś to jeszcze jakoś gadam, wczoraj było strasznie! Ale przynajmniej mąż miał spokój... ;)Zażywam antybiotyk Rulid, a poza tym nic specjalnego: Aspirynka, syropek itp. Poza tym wierzę we Flegaminę (w tabletkach). Jak tylko mnie coś zaczyna brać, to łykam. A ostatnio lekarz powiedział mi, że Flegaminę to już pod koniec się bierze. A kiedy to jest - nie wiem... W każdym razie biorę dalej.Koniecznie idź do lekarza, sama nic nie wykombinujesz. Ja myślałam, że jestem sprytna, ale niestety. Z tym sobie nie poradziłam sama. :(Życzę Ci dużo zdrówka! :hello:
    • Gość: kamila456 Re: zapalenie krtani IP: *.* 20.03.03, 13:19
      koniecznie lekarz i bez antybiotyku raczej sie nie obejdzie, ja rodzinke wykurowalam syropem cebulowym domowym lub z apteki (ALCEP) dziala jak blyskawica :Dpapapa
      • Gość: ANAX Re: zapalenie krtani IP: *.* 20.03.03, 13:45
        dzięki dziewczyny. Zaliczyłam lekarza wczoraj.Dostałamcholinex,calcjum 300,ibuprom,duomox,claritine.Ponieważ stan ten się powtarza raz do roku dostałam skierowanie do laryngologa żeby sprawdził czy nie mam czegoś na krtani. Anax

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka