jagoda2 07.02.07, 10:01 Chciałabym kupić mojej córce tran do picia, ale zależy mi na tym, by był on możliwy do przełknięcia - czy możecie mi polecić coś sprawdzonego? Będę wdzięczna za odpowiedź. Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: tran smakowy 07.02.07, 10:10 my pijemy mullersa cytrynowego - przez jakis czas czuc w ustach posmak cytrynowo- tranowy.... można się przyzwyczaic - pijemy tran przed obiadem, żeby zagryźć ten posmak... Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta6 Re: tran smakowy 07.02.07, 11:06 my rowniez pijemy ten sam tranik nie wiem dlaczego -ale moj synek go uwielbia, brrrrrrrrrrrrr ma ostry posmak cytrynowy. synek ma 3 latka Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda2 Re: tran smakowy 07.02.07, 11:24 Sęk w tym, że moja córcia ma uczulenie na cytrusy . Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka-uk Re: tran smakowy 07.02.07, 11:45 moja pije pomaranczowy--a ty masz problem jak ma uczulenie na cytrusy... Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_30 Re: tran smakowy 07.02.07, 11:54 Jest jeszcze tran mietowy i owocowy Firmy LYSI, przy czym mimo dodatkow i tak przebija smak przechodzonej ryby... A w jakim wieku jest Corcia? Nie przelknie kapsulek? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda2 Re: tran smakowy 07.02.07, 12:05 Miętowy też nie może być . Ola ma 4 lata, ale nie umie przełykać tabletek, nawet tych najmniejszych. Czy można rozgryźć ten tran w kapsułkach? Będzie to zjadliwe? Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś