Dodaj do ulubionych

przepuklina !!!!!!

08.03.07, 21:01
dziewczyny wezcie mnie pocieszcie, moj dwuletni synek najprawdopodobniej ma
przepukline pachwinowa, tak powiedzial lekarz ide wpon na usg .jak wyglada ta
operacja od strony dziecka tzn jak sie czuje po niej , gdzie robilyscie ta
operacje i wogule bo jestem ciezko przerazona
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: przepuklina !!!!!! 08.03.07, 21:09
      Spokojniesmile wiem, że jesteś teraz przerażona, ale to naprawdę nic strasznego. Moje teraz 8-letnie dziecko też to miało, miał niecałe 4 latka, gdy miał operację. Robiłam w zwykłym miejskim szpitalu, mogliśmy być z dzieckiem cały czas (a szpitalu był dzień przed i chyba 1-2 po). Dzis nawet blizny trudno się dopatrzeć, ale też przeżywaliśmy, bo zabieg robiony jest w narkozie. Z tego co wiem,to taki zabieg dobrze jest robić jak najwcześniej,jeśli lekarz każe, nie zwlekaj, myślę, że im strasze dziecko, tym może być trudniej. Podrawiam w tak trudnej sytuacjismile Będzie dobrze, naprawdęsmile
      • wiosna42 Re: przepuklina !!!!!! 08.03.07, 21:13
        dziekuje bardzo .....najbardziej mnie wlasnie ta narkoza przeraza i wogule cala
        ta akcja .zastanawiam sie bardzo powaznie czy nie zabulic 3000 i nie zrobic
        tego w damianie , boje sie ze trafi mi sie jakis lekarz po 48 godzinnym dyzyrze
        albo cos w tym stylu sad
        • gosiek19 Re: przepuklina !!!!!! 08.03.07, 21:25
          hmmmm ....Miałam nadzieję ze jesteś z Krakowa i bede w stanie jakoś ci pomóc
          smile))).w poniedziałek mój synek 3 latka ,miał zabieg -sprowadzania jąderka.Trafił
          nam się świetny chirurg dziecięcy ,zabieg rozpoczął sie ok 17.20 w ogólnym i
          miejscowym znieczuleniu a ok 20 bylismy juz w domu ...........Nie martw się na
          zapas wszystko będzie dobrze .trzymam kciuki ,myslę ze tak samo jak my traficie
          na dobrego chirurga ...pozdrawiam
          • wiosna42 Re: przepuklina !!!!!! 08.03.07, 21:30
            o rany dziewczyny jak wam zazdroszcze ze macie to za soba !!dzieki za wsparcie
          • lew_ek Re: przepuklina !!!!!! 19.03.07, 09:20
            moj synek tez prawdopodobnie bedzie musiał mieć operację na jąderka.
            Czy mozesz napisac jaki lekarz w Krakowie wykonywał te operacje u Twojego synka
    • gosiek19 Re: przepuklina !!!!!! 08.03.07, 21:11
      Wiosna42 skąd jesteś ?
      • wiosna42 Re: przepuklina !!!!!! 08.03.07, 21:14
        jestem z warszawy
        • marzeka1 Re: przepuklina !!!!!! 08.03.07, 21:20
          Nic nie zapłaciłam, lekarze bardzo dobrze się zajęli dzieckiem,miałam pełną informację,lekarz rozmawiał przed, był przy dziecku zaraz po wybudzeniu, nie mieliśmy żadnych znajomości.Pamiętam nasz strach, bo to jest przeżycie.Trzymaj sięsmile
    • vatum Re: przepuklina !!!!!! 09.03.07, 21:55
      Operacja na przepuklinę ma ustalony termin i nie będzie operował jeden lekarz a cały zespół specjalistów, więc się nie bój. W Damianie zapłacisz ale zaraz po wybudzeniu idziecie do domu. Jeśli by coś było nie tak będziesz musiała biegać po lekarzach i innych szpitalach.
      Polecam Niekłańska - tam moja córka miała operację.
      Dzieci znoszą to świetnie - sama się zdziwisz smile
      Matki to bardziej przeżywają.
      • bydz Re: przepuklina !!!!!! 11.03.07, 12:22
        Mój synek miał wodniaka jądra i stulejkę. Teraz mam obserwować przepuklinę. Oba
        zabiegi bez żadnych znajomości w Szpitalu Bielańskim. Tego samego dnia
        wyszliśmy do domu. W razie potzreby zawsze można podjechać na IP na konsultację
        w razie potzreby. Przepuklinę też "zrobimy" w Bielańskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka