olkaaaa 22.09.08, 23:01 czy można łączyć te leki eurespal miał na mega kaszel a bactrim dostał bo doszło ucho czy można te leki łaćzyć czy darować sobie ten eurespal synek już nie kaszle tak strasznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxagaxx Re: bactrim ,eurespal 22.09.08, 23:08 eurespal sobie odpuść moja lekarka daje eurespal najpierw, ale jak nie pomaga i choroba idzie dalej to zawsze odstawiamy i daje antybiotyk na to miejsce a bactrim to niby nie-antybiotyk ale coś w rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: bactrim ,eurespal 22.09.08, 23:12 to już eurespalu nie daje tylko ten bactrim no włąśnie nie antybiotyk ,ale antybiotyk co to wogóle jest ten bactrim czy mu to pomoże mam nadzieje bo już tydzien choruje Odpowiedz Link Zgłoś
anisia111 Re: bactrim ,eurespal 23.09.08, 08:33 bactrim to jest to samo co biseptol-ja nie stosuję tym bardziej że często wywołuje biegunki i wysypki Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: bactrim ,eurespal 23.09.08, 16:06 eurespal - poczytaj sobiue skutki uboczne tu co wklejam i dalej/ ja już od dawna zaniechałam tego leku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=577&w=50626306&a=50631602 Odpowiedz Link Zgłoś
marlena7-75 Re: bactrim ,eurespal 27.09.08, 20:19 efekty uboczne po eurespalu sa po tabletkach natomiast po syropie nie ma bynajmniej u moich dzieci nie ma a syrop rewelwcja nawet córka alergik dostaje go jezeli przpisal ci leki lekarz do którego masz zaufanie nie rozumie tego pytania na forum a eurespal to rewelka na kaszel i przeziębienie zawsze dzieki niemu obędzie się bez antybiotyku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatar9 Re: bactrim ,eurespal 27.09.08, 21:15 witam,pod nieobecność zaufanego lekarza poszliśmy do innego-na wirusówkę dała eurespal-nasłuchałam się trochę o tym specyfiku i tego samego dnia wezwałam "naszego"doktorka,który z miejsca odrzucił ten lek..niestety nie zaleca go małym dzieciom,a ja mu ufam i się nie zawiodłam,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś