Gość: Monika22
IP: *.*
23.12.02, 22:08
Mój synek ma 5 lat i... ciągle choruje. od 3 lat chodze do pulmunologa ale dopiero teraz po zmianie lekarza zostały przeprowadzone testy skórne, które nie wykazały alergi. Badanie Ige u synka wynosi 47,6 gdzie norma jest 24,0. Laryngolog mówi, że Patryk (synek) jest alergikiem - tylko ciągle niewiadomo na co. Patryk chodzi już drugi rok go przedszkola, szczepienia nie pomagaja. W swoim krótkim życiu był już 10 razy w szpitalu: zazwyczaj z zapaleniem górnych dróg oddechowych z bardzo wysoką gorączką nie do spędzenia ( aż do 40,6 stopni). Jego choroby już są regułą dwa tygodnie choruje i przy tym jest antybiotyk, tydzień przerwy i znowu choroba i znowu antybiotyk. Te antybiotyki przecierz wykończą go a lekarze rozkładają ręce. Np. teraz miał obustronne zapalenie uszu io brał antybiotyk Ospamox - po wyzdrowieniu dokładnie 10 dni przerwy i znowu ma zapalenie lewego ucha i antybiotyk Zinnat. Lekarz wspomniała że może? go zaszczepić tylko na co jak nic nie pomaga. Bardzo prosze jak macie podobny problem to poradzicie co mam robic. Aha cały czas jest na Claritinie. Ja juŻ nie mam siły - ciągle lekarze, dyżury leki. Dziecko chore, przez antybiotyki osłabione napewno choć ma bardzo dużo wigoru i ciągle sie wydaje kupe pieniędzy na leki które w rezultacie nie pomagają na dłu8go. Jeszcze raz prosze pomóżcie; doradzicie. Monika.