Dodaj do ulubionych

bebilon comfort

23.10.10, 10:56
czy bebilon comfort jest gorzki w smaku chodzi mi o to ze od stycznia wracam do pracy i chciałam raz dziennie podać małemu jakieś mleko pediatra przy ostatnim szczepieniu poleciła właśnie to naszej lekarkie nie ma a ta miała zastępstwo i mówi ze skoro mały przez tydzień miał kolki to ono będzie najlepsze spróbowałam proszku jest gorzkawy i mleko tez jest takie mały spróbował na język i od razu wypluł daję mu bebiko tez idzie poprnie ale 40 ml wypił bebiko dostawał raz dziennie w pierwszym miesiącu życia bo mi brakowało pokarmu potem było już ok tylko sama pierś od 2 tygodni dostaje zupki z kaszą manna ale to trochę za mało n
Obserwuj wątek
    • pelagia_pela Re: bebilon comfort 23.10.10, 13:38
      Nie jest gorzki, w smaku podobny do normalnego bebilonu
    • sinusoidaa Re: bebilon comfort 23.10.10, 20:24
      Jest gorzkawy, może nie tak, jak HA, ale jednak. Mój synek nie chciał ruszyć HA, Comfort zaczęłam mu lekko dosładzać glukozą, zaskoczył. Potem zmniejszałam ilość glukozy i po tygodniu pił już bez problemu.
    • olka31mama Re: bebilon comfort 25.10.10, 17:02
      ale z tego co pamiętam to comfort jest jak dziecko ma wzdęcia, ulewa mu się itp. ale jak wszystko z małym jest ok to normalny bebilon 2 chyba wystarczy, my przez krótki okres podawalismy comfort bo mała miała zaparcia ale szybko wróciliśmy do normalnego zwykłego bebilonka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka