gosiaaga 03.06.04, 19:06 Czy któraś z mam może podawała swojemu dziecku misiowy sad? Zamierzam go dać mojej córci, ale może ktoś ma jakieś spotrzeżenia na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
effe76 Re: misiowe sady 03.06.04, 21:38 Ja wlasnie ostatnio probowalam podac misiowy sad swojemu synkowi (9 m-cy) ale na razie 2 proby spelzly na niczym - najzwyczajniej w swiecie mu nie smakuje. Na szczescie mnie smakuje i to bardzo, wiec w najgorszym wypadku sama zjem Odpowiedz Link Zgłoś
agatunka Re: misiowe sady 03.06.04, 22:11 My podawaliśmy etap 1 misiowego sadu wanilia i jabłko i synkowi(5,5mca) bardzo smakowało Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka27 Re: misiowe sady 03.06.04, 23:37 juleczka 8 miesiecy bardzo lubi jablko-wanilia, dzisiaj pierwszy raz podalam jablko-banan. zobaczymy jutro jakie beda efekty Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek8 Re: misiowe sady 02.07.04, 13:58 Potwierdzamy! Magda i Tomek(6mcy) agatunka napisała: > My podawaliśmy etap 1 misiowego sadu wanilia i jabłko i synkowi(5,5mca) bardzo > smakowało Odpowiedz Link Zgłoś
umargos Re: misiowe sady 04.06.04, 01:32 Ja podaję Misiowy Sad od 10 miesiąca - mus ze zbożami. Moja córka tak to lubi, że gdyby mogła żywiłaby się wyłacznie tym. Innych nie próbowała. Pozdrawiam Ula Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: misiowe sady 04.06.04, 07:47 A ja myślę że Misiowy Sad jest zbyt drogi jak na nasze polskie warunki. Znalazłam w sklepie o ponad połowę tańsze musy owocowe Bakomy (80gr). Mały je zjada o wiele chętniej niż Misiowe Sady. Myślę że w tym przypadku stosunek ceny do jakości jest odpowiedni. Może owoce użyte w Bakomie nie są ze specjalnych hodowli, 100 razy badane itp., ale w późniejszym życiu dzieci nie mają szans na znalezienie takich owoców. Mnie na Misiowe Sady zwyczajnie nie stać i wolę co dzień podać polską Bakomę niż co trzy dni Nestle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ekos Re: misiowe sady 07.06.04, 22:47 MOja Jagódka jest bardzo wybredna i z MIsiowymi Sadami - niezależnie od smaku obchodzi się brutalnie (lądowanie "masełkiem do ziemi" to najłagodniejsza forma pozbycia sie deserku). O dziwo, maleństwo moje zaakceptowało dzieło babci - a mianowicie duszone jabłka z różnorakimi owocami. Wygrała tradycyjna kuchnia. Pozdrawiam - Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
llena75 Re: misiowe sady 08.06.04, 08:26 A mój synek niejadek misiowy sad wciąga cały! bardzo mu smakuje jabłko wanilia i jabłko-banany dzisiaj testujemy ten z truskawkami pozdrawiam Llena, i Tymek (26.08.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
erinaceus Re: misiowe sady 09.06.04, 23:42 jabłko-banan juz od 5. miesiąca (teraz ma 9) - niezmienny faworyt w kategorii deserek Odpowiedz Link Zgłoś
olkawo Re: misiowe sady 10.06.04, 23:10 Dla mojego Szkraba tez, jablko-banan podaje mu od okolo 6 miesiaca, wcina az sie trzesie, jutro sprobujemy jablko-banan-truskawke Ola I Mateusz (15.08.03) Odpowiedz Link Zgłoś
jasma76 Re: misiowe sady 13.06.04, 22:36 Mój roczny synek w ogóle nie chce tego jeść, próbowałam jabłko-banan i jabłko- wanilia. A "normalne" jabłko, gruszkę czy banana, wsuwa w całości, więc my też zostaniemy przy tradycyjnym jedzeniu owocków. A poza tym za 1 misiowy sad to my kupimy ze 3 kg bananów!!!!!! Ja spróbowałam te misiowe sady i to jest koszmarnie słodkie, aż mdli. Sam banan, czy jabłko nie są tak słodkie, może dlatego mój synek tego nie chce tknąć, ja zresztą też średnio ale muszę dokończyć to co kupiłam(-:::: Po za tym jakoś mnie nie przekonuje, że cos może stać do Bożego Narodzenia (taka jest data) bez lodówki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maginda Re: misiowe sady 16.06.04, 09:24 Mój Mały dość chętnie jadł Misiowe Sady. Ale ostatnio kupiłam mus owocowy Bakomy i szczerze polecam! Jest o niebo smaczniejszy od Misiowych Sadów! Niestety, nie wszędzie mogę go znaleźć. W ogóle polecam produkty Bakomy: jogurty z serii Polskie Smaki, serek homogenizowany Hommi. Maria Odpowiedz Link Zgłoś
angel.waw Re: misiowe sady 16.06.04, 12:35 Ja wlasnie wczoraj dalam Misiowy sad etap1 jablko z wanilia. Mi smakuje to jak chlorochinaldin,ale moje dizecko, ktore jest strasznym niejadkiem (od 2 m-cy przybralo zaledwie 200 gram, ma teraz 8 m-cy i w zasadzie je glownie piers) jakos zjadlo caly kubeczek. Polecam Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
r1978 Re: misiowe sady 17.06.04, 11:45 Ja swojej corci podaje misiowy sad od jakis 3 m-cy. zajada sie nim. ale nigdzie nie wyczytalam ile mozna na dzien podawac. 1 kubeczek czy mozna 2. Moze ktoras z mam ma informacje na ten temat. pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś