zbysiomisio 25.10.04, 11:05 No wlasnie, czy dajecie zwykłą herbate swoim pociechom? Tzn taka jak wy pijecie. Pomijając wszelkiego rodzaju soczki i herbatki z np. Hippa czy mozna dawac dziecku zwykłą herbate? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bedada Re: co do picia dla 2-latka 25.10.04, 13:33 moje dziecko uwielbia herbatę z cytryną! synek ma 2,7 miesięcy i robię mu taką baaardzo słabiutką herbatkę koniecznie z cytrynką i słodzę albo odrobiną cukru albo dodaję trochę miodu! Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: co do picia dla 2-latka 25.10.04, 13:40 Herbatę rzako, bo jednak teinę zawiara. Jesli herbaty to owocowe , ziołowe itp Odpowiedz Link Zgłoś
mamatoma Re: co do picia dla 2-latka 26.10.04, 20:07 Nigdy nie daje synkowi czarnej herbaty. Zreszta sama tez ja rzadko pijam. Oprocz soczkow i Hippow podaje mu tez herbatke malinowa, rumiankowa i mietowa. Wszytskie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: co do picia dla 2-latka 27.10.04, 09:04 Moja uwielbia wode i pije glownie ja. Herbate zdarza sie jej malinowa lub mietowa, rzadko czarna. Odpowiedz Link Zgłoś