kaszka85 23.03.05, 13:08 -emu dziecku? wiadomo ze dla doroslych jest ten chlebek duzo lepszy niz zwykly,bialy jest nawet wskazany.ale czy moge podawac go dziecku? co o tym sadzicie? odradzacie czy polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izia30 Re: co sadzicie o podawaniu chlebka WASA 11miesie 23.03.05, 21:08 mozesz już podawać każde pieczywko, jeżeli polubi takiego twardziocha to dlaczego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita333 Re: dzieki za odp :) :) 25.03.05, 10:06 Mój roczniak od niedawna dostaje ten chlebek (oprócz zwykłego) - przez przypadek odkryłam, że bardzo mu smakuje - wcina aż mu się uszy trzęsą... to chyba dorze, w końcu to chlebek wzbogacony o różne dobroczynne składniki, więc chyba lepszy do pogryzania niż na przykład tradycyjne flipsy pozdrawiam nikita Odpowiedz Link Zgłoś
apolka Re: dzieki za odp :) :) 31.03.05, 08:03 wasa ma różne rodzaje pieczywa, odradzam podawania dzieciom "chlebka" opiekanego, z tego, co czytałam jakiś czas temu, w grę wchodzi tu bardzo wysoka temp. i w rezultacie powstają jakieś szkodliwe związki (w dodatku w zatrważającej ilości), dotyczy to również chipsów, frytek... . Ja daję córce (już 12 mies.!) wasę "chrupkową", taką dmuchaną, mam nadzieję, że wiecei, o którą mi chodzi? Najbardziej smakuje jej żytnia Odpowiedz Link Zgłoś