kaclaw 31.10.05, 11:11 Proszę o pomooc jak w tym cudownym garze gotować.Dostałam wczoraj od męża w prezencie i nie wiem jak się zabrać do obiadu(mąż czeka na pyszny obiadek a nadodatek zaprosił swoją Mamusię).Proszę o jakieś praktyczne rady>Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia246 Re: kombiwar-pomocy 31.10.05, 11:16 Twój mąż chyba raczej sobie kompiwar sprezentował, na twoje nieszczęście)))) Sory, ale ci nie pomogę, bo się na tym nie znam. Trzymam kciuki za obiadek)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaclaw Re: kombiwar-pomocy 31.10.05, 11:22 też myślę,że sobie,ale corobić jak głodna teściowa zaraz tu będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: kombiwar-pomocy 31.10.05, 12:24 Ja w kombiwarze piekłam kurczaka(udka czypiersi),pieczeń,szaszłyki,frytki,pieczone ziemniaczki też. Pzdsr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: kombiwar-pomocy 31.10.05, 12:26 W miarę szybko możesz upiec pieczeń ze schabu ze śliwką.Schab dość szybko się piecze. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p ;))) 31.10.05, 14:14 mój 3 lata stal w szafie, w końcu sprzedalam na allegro... Nie moglam sie do tego wynalazku przekonać, kurczak jakiś gumiasty mi wyszedl, wole tradycyjnie - garnek i patelnię. Ale powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kaclaw Re: ;))) 31.10.05, 14:40 kombinuję z udkami.Jak się nie uda to grozi mi eksmisja.Mam nadzieję że nie potruję rodziny(teściowej) Odpowiedz Link Zgłoś
agars1 Re: kombiwar-pomocy 02.11.05, 22:30 jestem uzytkownikiem tego urzadzenia od 10 lat.Zajmuje duzo miejsca w szafie.Ciasta sa porazka.W miere wychodza miesa pieczone.I jeszcze gotowe frytki.To chyba wszystko co z tego w mej kuchni malo praktycznego i ogromnego urzadzenia da sie zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś