cocosek1 03.11.05, 22:19 dajecie maluchom? takie mrozone panierowane np. frosta. Smazycie na patelni? na czym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cocosek1 Re: paluszki rybne 03.11.05, 22:25 jak sie ma czas jasne ze zdrowiej ale w ten sposób możemy rozmawiac o wszystkim...zawsze cos jest zdrowsze od innego. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-ta Re: paluszki rybne 04.11.05, 08:19 W trakcie smażenia 70% tłuszczu przenika do potrawy i robi sie cięzkostrawna. Zrób zupe rybka - błyskawica lub rybe gotowana w warzywach. Dziewczyny robia tez w folii- wrzuć w wyszukiwarke haslo, podawały przepis, ja także Rybe robi sie krótko i nie trzeba stac nie wiadomo ile przy kuchni jak w przypadku gotowania mięsa. Ja swojemu 17m nie daje. Owszem widziałam w poradnikach Froste jako polecana dla maluchów, ale przedszkolaków. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
mgoszczynska1 Re: paluszki rybne 07.11.05, 20:07 Ja daję i to właśnie frostę. Mały (3latka) sie nimi zajada. Nie piekę na oleju tylko na 3minutki do mikroweli. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: paluszki rybne 07.11.05, 21:05 co jak co ale ryba robi sie błyskawicznie Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: paluszki rybne 09.11.05, 10:22 Daję i to odsyć często. Synek 2,5 roczku nie je w zasadzie mięsa - za to uwielbia paluszki frosty i jajka. Smażę mu na maśle i zdejmuję połowę panierki. Ryb w innej postaci nie che jeść, smakują mu własnie paluszki. Odpowiedz Link Zgłoś