ewazeler 30.03.03, 19:36 Chciałabym zdobyć książkę z przepisami o karmieniu niemowlat i / lub dzieci . Czy ktoś moze mi coś polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kyna Re: ksiązka z przepisami 30.03.03, 23:04 cześć ja ostatnio kupilam dwie takie książki: viki lansky "karm mnie jestem twój" i zbiorowa(?) "różnorodnie i kolorowo kuchnia malucha" nie wiem czy moge je aż" polecic ale jest tam kilka pomysłow( jak dla mnie - cora ma prawie 2 lata - to ze wskazaniem na tę drugą książkę)W każdym razie już dwa tytuły do przodu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kyna Re: ksiązka z przepisami 30.03.03, 23:13 aha i zapomniałam dodać że kupiłam je w empik'u pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenack Re: ksiązka z przepisami 31.03.03, 14:10 Jest taka książka Karmimy małe dziecko - Wyczerpujący poradnik dla młodych matek i cośtam dalej. Autorki nie pamiętam, postaram się jutro sprawdzić. Kupiłam ją wysyłkowo w Merlinie. Jest w niej dużo fajnych przepisów dla dzieci i trochę ogólnych porad odnośnie żywienia, także dzieci z alergiami i na różnych dietach. Miłego gotowania Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenack Re: ksiązka z przepisami 02.04.03, 06:51 Uzupełniam: Jolanta Zdzienicka "Karmimy małe dziecko" (Wyczerpujący poradnik dla młodych matek na temat pełnowartościowego codziennego żywienia dziecka od narodzin przez kolejne lata). Bardzo fajna książka, polecam Odpowiedz Link Zgłoś