Dodaj do ulubionych

Przepisy kulinarne

IP: *.* 01.06.01, 21:06
Moja ośmiomiesięczna córeczka przeszła ostry nieżyt pokarmowy. Poszukuję więc przepisów kulinarnych. Cokolwiek innego niż kleik ryżowy i mleko sojowe!? Proszę o poradę.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Przepisy kulinarne IP: *.* 25.07.01, 08:01
      Karolino, mam kolezanke,ktorej coreczka do dwoch latek nie jadla prawie nic,procz mleka mamy i kleiku ryzowego,podaje jej teraz brokuly (sproboj z maselkiem),dobra jest tez tapioka na mleku(rodzaj kaszki).pozdrawiam ,mysle,ze choc troszke Ci pomoglam,malgosia.
    • Gość: guest Re: Przepisy kulinarne IP: *.* 02.08.01, 07:51
      Karolino,Ciesze sie,ze Twoja coreczka moze jesc juz prawie wszystko,a jesli chodzi o tapioke jest to rodzaj kaszy uzyskiwanej ze skrobi manioku,rosnie on w Ameryce Pd. i Srodkowej,stad duzo o niej tutaj slyszalam. Niewiele nam mowi ta nazwa,ale mozesz mi wierzyc,ze tapioka jest bardzo delikatna,lekko strawna,a przy tym bardzo pozywna.Ztego,co wiem,to mozna ja dostac w Polsce,dodaje ja do budyniu,albo do mleka. Moj Mateuszek uwielbia deserki z tapioka,a coreczka mojej kolezanki,o ktorej Ci pisalam,pomimo problemow z jedzeniem,bardzo ladnie tolerowala ta kaszke.Chetnie nawiaze korespondencje,ale nie obiecuje systematycznosci.Czesto zagladam do dzialu emama,albo male dziecko,pozdrawiam i do uslyszenia.malgosia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka