ewaholod 15.11.06, 17:26 moja zrobila sie niejadkiem.jest ciagle na piersi ale podkarmiam ja tez mlekiem HA 3 razy dziennie po 150 ml.dajecie juz inne jedzonko??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogga Re: jak jedza Wasze czteromiesieczniaki??? 15.11.06, 18:12 Moja Zuzia wczoraj skończyła 4 miesiące i do niedawna była wyłącznie na piersi. Właściwie to jest do tej pory bo pierś stanowi główne żródło pokarmu, ale od niedawna podaję jej butelkę z Nan HA( uczyłam ją na Nan picia z butli, ponieważ nie miałam co odciągnąć z piersi). Za tydzień podam jej pierwszą kaszkę - kupiłam z Bobo Vity-jabłkową bezmleczną. Następny będzie soczek jabłkowy.Życzę powodzenia w karmieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pacsirta Re: jak jedza Wasze czteromiesieczniaki??? 15.11.06, 20:34 A po co Waszym dzieciom to sztuczne mleko? Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re:Ja karmię Bebilonem 1 15.11.06, 20:41 za 2 tyg przechodzę na dwójkę jadła już 2 razy kaszkę... ale poczekam z innymi eksperymentami jeszcze 2 tyg za 2 tyg mam zamiar dac jej upkę jarzynową i od czasu do czasu dać owocki: )))) Odpowiedz Link Zgłoś
lidia23 Re: jak jedza Wasze czteromiesieczniaki??? 15.11.06, 20:41 Moja 4,5 miesięczną córkę która jest tylko na butelce Bebilonie i zaczęłam wprowadzać zupkę z marchwi i soczki Odpowiedz Link Zgłoś
pacsirta Re: jak jedza Wasze czteromiesieczniaki??? 15.11.06, 22:26 Rozumiem,że dzieci karmione mlekiem modyfikowanym rozszerzają już dietę, ale te piersiowe, po co? Odpowiedz Link Zgłoś
zobrien Re: jak jedza Wasze czteromiesieczniaki??? 15.11.06, 21:37 Moj maly 4 i pol miesiaca jest tylko na cycu i raz dziennie dostaje lyczeczka kaszke ryzowa z moim mlekiem albo z mieszanka, ale nutramigen strasznie mu nie smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kaasma Re: jak jedza Wasze czteromiesieczniaki??? 15.11.06, 21:41 moja mała 13.11 skończyła 4 miesiące-je humanę 1+ ale powoli przechodzimy juz na 2.oprócz tego daję jej tarte jabłuszko z biszkoptem, no i kaszke z bananami na wieczór.tak od niedawna.bardzo jej to podchodzi ijest ok. Odpowiedz Link Zgłoś