IP: *.* 10.12.01, 18:54
CZY MACIE JAKIES DOSWIADCZENIA Z LAKTATORAMI?JAKI JEST NAJLEPSZY?A CO MYSLICIE O RECZNYM ODCIAGANIU?CHODZI MI O SZYBKIE ODCIAGNIECIE I W MIARE BEZBOLESNE(W PRACY)
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: laktator IP: *.* 11.12.01, 13:09
      Pokarm odciagam juz trzy miesiące(po urlopie wróciłam do pracy)Miałam ręczny chicco ale bardzo szybko zrezygnowałam.Duzo lepszy jest elektryczny. Kupiłam Nuka bo tylko taki był w sklepie. Ach, ja nie musiałam odciagać w pracy - przez kilka pierwszych dni musiałam trochę problemów ale teraz jest OK. Uruchamiam "produkcję" (okreslenie mojego meża)po powrocie z pracy i rano. Zostawiam małej od 150 do 350 ml mleka zalezy od dnia. Ale moja koleżanka, tak jak ja mama 8,5 mies. córeczki, nie odciąga - karmi mała przed wyjściem. Pozdrawiam, Ewa
    • Gość: guest Re: laktator IP: *.* 11.12.01, 21:36
      Bardzo polecam laktator AVENT. Jest on dość drogi, ale jest bardzo skuteczny. Można nim szybko ściągnąć pokarm, a przede wszystkim bezboleśnie. Odciaga się bezpośrednio do butelki. Na pierwszy rzut oka dość skomplikowane składanie, ale tylko na początku. Mam 9-cio miesięcznego synka i do niedawna był on mi niezbędny, szczególnie jak była potrzeba pozostawienia dziecka z kimś innym. Pozdrawiam
    • Gość: guest Re: laktator IP: *.* 12.12.01, 10:48
      Przychylam się do zdania Basi. Też używam laktatora Avent na zwykłą butelkę - odciągam pokarm w pracy albo po powrocie do domu). Gdybym kupowała jeszcze raz chyba wybrałabym butelkę na woreczki (bo mniej mycia i łatwiej zamrozić). Laktator sam w sobie jest bardzo wygodny - dyskretny i można dostosować siłę "wyciskania" co jest bardzo przydatne. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka