Dodaj do ulubionych

nan2 ha czy nan2

IP: *.* 15.10.02, 09:36
Prosze poradzcie. Moj Max od dawna je NAN HA 2 (ma prawie 7 miesiecy). Zastanawiam sie jednak, czy nie podac mu zwykle mleko NAN 2. DOtad nie mial alergii a je wiele potraw. Czy zwykle NAN 2 tez jest bezpieczne?Pozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: anatom Re: nan2 ha czy nan2 IP: *.* 15.10.02, 19:40
      Cześć Ja Swojego Krystiana też karmiłam NAN HA2 i też bałam się dać zwykłe NAN. Po konsultacji z lekarzem w wieku ok.10 m-cy podałam zwykłe NAN i nie było żadnych problemów oprócz tego że Krystianowi ono nie smakowało. Był przyzwyczajony do NAN HA2. Myślę, że powinnaś skonsultować swoją decyzję z lekarzem ale skoro Max nie reaguje źle na produkty to powinnaś spróbować.Pozdrawiam Ania
    • Gość: AMAE Re: nan2 ha czy nan2 IP: *.* 16.10.02, 09:13
      Do KasiMoja córeczka od 7 miesiaca życia (karmiłam ją piersią do 8 mies.) pije NAN. Początkowo podawałam jej przez tydzień NAN HA, bałam sie o ewentulaną alergię, ale wszystko było OK. Potem zaczęłam podawać jej NAN 2 i jest dobrze. Nie bój się, jeśli dziecko nie uczuliło się do tej pory, to mozesz moim zdaniem śmiało wprowadzić NAN2,. NIe ma sensu chronić dziecka przed czymś co jej nie zagraża. Lepiej jest podawać zwykłe NAN, łatwiej jest później wprowadzać mleko krowie i pochodne. PowodzeniaMama 9 mies. Emilki
      • Gość: kasiaz Re: nan2 ha czy nan2 IP: *.* 16.10.02, 12:18
        Dzieki za informacje. Sprobuje wiec zwykle NAN.Pozdrawiam Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka