Dodaj do ulubionych

NAN 2 bifidus

IP: *.* 21.12.02, 18:27
Hej Wszystkim. Co myślicie o NAN 2 Bifidus. Moja Zuza ma 9 miesięcy. Karmie ją piersią, ale coraz rzadziej i mniej intensywnie, więc zdecydoawalam się na podawanie rano i wieczorem kaszek na mleku modyfikowanym. Początkowo używzłam NAN 2 HA, potem zwykły NAN 2 i Bebiko 2 (nikt u nas w rodzinie nie ma alergii, Zuza też nie ma jej oznak). Ostanio wpadłam na NAN 2 Bifidus i postanowiłam je podawać. Na opakowaniu jest napisane, że ze względu na właściwości probiotyczne (żywe kultury bakterii)jest idealne w połaczeniu z karmieniem piersią i po odstawieniu od piersi. Co myślicie o tym mleku? Czy kóraś z Was je stosowała? Szukałam wcześniejszych postów na ten temat, ale nie ma w nich nic konkretnego? Pozdrawia. asia
Obserwuj wątek
    • Gość: Ifona Re: NAN 2 bifidus IP: *.* 21.12.02, 20:35
      witaj Joasiu :)ja używałam nestle junior bifidus dla starszego synka, który ma teraz 3,5 roku ( wczesniej ni było bifidus"a dla młodszych dzieci ) i byłam na prawde zadowolona, tzn. siegnelam po to mleko, dlatego, że Piotruń miał problemy po kuracji antybiotykowej. Antybiotyk był za silny i niszczył całkowicie florę bakteryjną u niego w jelitach, było to strasznie bolesne i bardzo kłopotliwe przy wypróżnianiu. Stosowałam wszystko, czyli lacidofil i pochodne, oraz naturalne jak jabłko pod każdą postacią, dopiero to mleko przyniosło mu ulgę.Gorąco polecam , dla młodszego Maćka, niedługo też zakupię to mleko, gdy zacznę go odstawiać.pozdrawiam ifona
    • Gość: brytnej Re: NAN 2 bifidus IP: *.* 23.12.02, 20:58
      Witaj!Moj syne ma 17 m-cy i od 9 m-ca jest na "bifidusie"-bardzo je lubi-jest 100 razy smaczniejsze niz nan ha2(sama próbowałam)Pozdrawiam-Basia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka