Gość: wiesia
IP: *.*
30.01.03, 12:31
POczatek roku to czas podsumowania wydarzeńz roku poprzedniego. Mamy plebiscyty na najlepszego sportowca, mamy paszprty polityki, telekamery , to czemu by nie zrobić rankongu najlepszych przepisów tego foprum z roku 2002. Poco mi to? Na forum pojawiło się tysiące przepisów, ale prawda jest taka, że tylko część z nich weszła na stałe do naszych jadłospisów, a wielu z nas być może jakiś "super przepis" umknął. Dlatego uważam, że zestawienie "hitów" ubiegłego roku mogłoby być przydatne. Chodzi mi o takie przepisy, które znalazłyście na forum i stosujecie regularnie we własnej kuchni (z dokładnym namiarem na wątek)Ja mam takie trzy: 1. ciasteczka owsiane z wątku "szukam przepisu na zdrowe ciasteczka". Od kwietnia nie było tygodnia w którym bym tych cisteczek nie upiekła (z wyjątkiem pobytu w szpitalu, ale wtedy pałeczkę przejął mąż, upiekł je i przyniósł do szpitala)2. ciasto warstwowe z serem i jabłkami z wątku "słodycz na długie zimowe wieczory"3. ciasto włoskie z wątku "słodycz na długie zimowe wieczory"