Dodaj do ulubionych

karmienie a chrom i herbatka

IP: *.* 18.02.03, 15:47
czesc karmie jeszcze, ale mala je coraz wiecej stalych produktow i mam pytanie czy tabletka chromu i czerwona herbatka na odchudzanie zaszkodza mojej corci? Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: arad Re: karmienie a chrom i herbatka IP: *.* 18.02.03, 16:44
      Zaraz, zaraz..Ta herbatka i tabletka to ma być podana tobie czy dziecku??Psotka
      • Gość: mbugajewska Re: karmienie a chrom i herbatka IP: *.* 19.02.03, 11:53
        mi :)
    • Gość: MU Re: karmienie a chrom i herbatka IP: *.* 19.02.03, 17:13
      Bardzo mnie interesują odpowiedzi na Twoje pytanie. Dorzuciłabym jeszcze coś na włosy np. Rewalid lub skrzyp z witaminami - czy krzemionka przechodzi do mleka i czy szkodzi dziecku?
    • Gość: Mira Re: karmienie a chrom i herbatka IP: *.* 19.02.03, 23:28
      Czesc Moniko!Jedna tabletka czy jedna herbatka nie zaszkodzą zupełnie ;) Jednak na ulotce od chromu piszą, ze kobiety ciężarne i karmiące nie mogą go przyjmować :( Co do herbatki czerwonej w ulotkach tez znalazłam podobną informację - nie można. Ja, w wakacje, w swojej wielkiej niewiedzy, piłam duze ilosci tej herbatki i małemu nic nie było. No ale teraz zaprzesatałam jak wyczytałam tę informacje, a poza tym mój Olek uczulił sie na kofeinę, która tez jest w czerwonej herbacie. Tak wiec nie polecam póki karmisz, a potem hulaj dusza :)Ania mama Olka, :hello:
      • Gość: mbugajewska lek homeopatyczny IP: *.* 20.02.03, 08:28
        dzieki wielkie ale :(( no coz poczekam, wyczytalam o leku homeopatycznym, ktory zmniejsza wlasnie laknienie na slodycze i napisalam do firmy Dagomed i mozna go brac podczas karmienia bo nie wplywa na dzidzie Monika
        • Gość: jl101 Re: lek homeopatyczny IP: *.* 20.02.03, 14:29
          a jak sie ten lek nazywa? nie ukrywam, ze chetnie pobralabym cos chromopodobnego. justyna
          • Gość: mbugajewska Re: lek homeopatyczny IP: *.* 22.02.03, 20:19
            ah jej niestety nie na slodycze okazalo sie tylko na pustke i ssanie w zoladku..ale moze na slodycze skutkuje tez? wlasnei sprawdzamsmile opis na stronie www.fucus.pl Monika
            • Gość: jl101 Re: lek homeopatyczny IP: *.* 22.02.03, 21:36
              nic nie szkodzi, tez mi sie przyda :grin: prosze, podaj nazwe :) justyna
              • Gość: jl101 Re: lek homeopatyczny IP: *.* 22.02.03, 21:39
                spradzilam sama. myslalam, ze to ogolna strona dagomedu i napisalam zanim pomyslalm :grin: dziekijustyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka