Gość: mbugajewska IP: *.* 18.02.03, 15:47 czesc karmie jeszcze, ale mala je coraz wiecej stalych produktow i mam pytanie czy tabletka chromu i czerwona herbatka na odchudzanie zaszkodza mojej corci? Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arad Re: karmienie a chrom i herbatka IP: *.* 18.02.03, 16:44 Zaraz, zaraz..Ta herbatka i tabletka to ma być podana tobie czy dziecku??Psotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MU Re: karmienie a chrom i herbatka IP: *.* 19.02.03, 17:13 Bardzo mnie interesują odpowiedzi na Twoje pytanie. Dorzuciłabym jeszcze coś na włosy np. Rewalid lub skrzyp z witaminami - czy krzemionka przechodzi do mleka i czy szkodzi dziecku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: karmienie a chrom i herbatka IP: *.* 19.02.03, 23:28 Czesc Moniko!Jedna tabletka czy jedna herbatka nie zaszkodzą zupełnie Jednak na ulotce od chromu piszą, ze kobiety ciężarne i karmiące nie mogą go przyjmować Co do herbatki czerwonej w ulotkach tez znalazłam podobną informację - nie można. Ja, w wakacje, w swojej wielkiej niewiedzy, piłam duze ilosci tej herbatki i małemu nic nie było. No ale teraz zaprzesatałam jak wyczytałam tę informacje, a poza tym mój Olek uczulił sie na kofeinę, która tez jest w czerwonej herbacie. Tak wiec nie polecam póki karmisz, a potem hulaj dusza Ania mama Olka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbugajewska lek homeopatyczny IP: *.* 20.02.03, 08:28 dzieki wielkie ale no coz poczekam, wyczytalam o leku homeopatycznym, ktory zmniejsza wlasnie laknienie na slodycze i napisalam do firmy Dagomed i mozna go brac podczas karmienia bo nie wplywa na dzidzie Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jl101 Re: lek homeopatyczny IP: *.* 20.02.03, 14:29 a jak sie ten lek nazywa? nie ukrywam, ze chetnie pobralabym cos chromopodobnego. justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbugajewska Re: lek homeopatyczny IP: *.* 22.02.03, 20:19 ah jej niestety nie na slodycze okazalo sie tylko na pustke i ssanie w zoladku..ale moze na slodycze skutkuje tez? wlasnei sprawdzam opis na stronie www.fucus.pl Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jl101 Re: lek homeopatyczny IP: *.* 22.02.03, 21:36 nic nie szkodzi, tez mi sie przyda prosze, podaj nazwe justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jl101 Re: lek homeopatyczny IP: *.* 22.02.03, 21:39 spradzilam sama. myslalam, ze to ogolna strona dagomedu i napisalam zanim pomyslalm dziekijustyna Odpowiedz Link Zgłoś