kasia9622 07.06.03, 22:29 Czy Ktoś słyszał coś niedobreg ostatnio o kaszkach Bobovita .Pilnie potrzebuję tych wiadomości.Proszę o kontakt na priva polo@pro-net.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmarusia Re: kaszki bobowita 07.06.03, 23:22 W "Salonie" byl poruszany taki watek bodajze pod tytulem "kaszki bobovita wycofywane ze sklepow" Odpowiedz Link Zgłoś
betima Re: kaszki bobowita 23.06.03, 23:03 Moja siostra dzwoniła do firmy bobowita i dowiedziała się iż całą aferę rozdmuchał poznański sanepid ale nic z tego co podano do publicznej wiadomości nie jest prawdą.Ktoś źle wykonał pewne wyniki a całą sprawę nagłośniono. Najlepiej sama zadzwoń do firmy ( nr, tel. są podane na opakowaniach kaszek) i dowiedz się wszystkiego. ja mojemu szkrabkowi te kaszki podaję. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: kaszki bobowita 24.06.03, 17:27 Wydaje mi sie, ze sprawa dotyczyła konkretnego rodzaju kaszki (chyba pszennej, ale nie dam glowy). Marghe Odpowiedz Link Zgłoś
beatka.g Re: kaszki bobowita 07.07.03, 20:50 W bodajze kaszce wieloowocowej bylo zbyt wiele kadmu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś