renatasab 18.09.07, 11:08 ja totalnie nie mam pomysłu - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyssia Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:14 Ja też nic bo jestesmy po weselu (poza miastem bylismy) i dzisiaj wróciliśmy rano i nie mam sily nic robić bo mam kaca // i ledwo zyje Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:16 Zaleję barszcz czerwony z torebki. I odgrzeję pyszne krokiety zrobione przez teściową Heh, ale mi dziś dobrze. Wieczorem zrobię pizzę bo mamy trzecią rocznicę ślubu, chłop się zdziwi bo oczywiście znowu zapomniał Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:15 Ide na stołówkę jak zwykle i Bogu dziękuję, że nie muszę gotować))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:19 A ja gotuję bo lubię 1 danie: kapuśniak 2 danie: ziemniaki z papryką faszerowaną Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:22 mam do wyboru: odgrzac koltlety mielone + buraczki pulpety + marchewka zrobić paszteciki z wsiowego kurczaka, ktorego wczoraj zmieliłam mam jeszcze rosół i zupę kalafiorową. nie wiem co zrobić na ten nieszczęsny obiad(( Odpowiedz Link Zgłoś
renatasab Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:27 ale niektórym dobrze ze nic nie muszą robić ja coś musze wykombinować bo głodna jestem,no i mąż też i dziewcko,eh a nic nie mam na obiad jeszcze do sklepu muszę się wybrać a pada Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:33 Ja nie musze, bo dziecko je w przedszkolu, a maz jak glodny, to sobie sam szykuje, na co ma ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 12:12 Obiadu po powrocie do domu - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:40 zapomniałam! mam jeszcze schab w sosie chrzanowym. naprawdę. a mój mąż narzeka, ze nic nie robię (( Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:29 Zupa ogórkowa. Potrawka z indyka, ryz, sałatka. Odpowiedz Link Zgłoś
asiam10 Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:30 Kobiety drogie- ja tak NIEZLOSLIWIE, podkreslam, zapytam- czy nie mozna w wyszukiwarce poszukac podobnych temetow? Srednio co dwa dni ktos zaklada taki watek i naprawde mozna znalezc jakis pomysl na obiad. Ja robie sznycle z indyka, marhewke z groszkiem i ziemniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:52 asiam10 napisała: > Kobiety drogie- ja tak NIEZLOSLIWIE, podkreslam, zapytam- czy nie > mozna w wyszukiwarce poszukac podobnych temetow? > Srednio co dwa dni ktos zaklada taki watek i naprawde mozna znalezc > jakis pomysl na obiad. ale ta osoba, ktora dopisala sie dwa dni temu dzisiaj ma juz cos innego na obiad a ja jeszcze nie wiem co poczytam i sie zainspiruje Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ania77 Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:32 Zupa pomidorowa z pomidorów. A dzieciom zrobię jeszcze jakies naleśniki albo placki z jabłkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:41 Dziś zaszaleję. Mrożonka z Frosty Odpowiedz Link Zgłoś
klara114 Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:45 Schabowy ziemniaki i salatka warzywna pikles z biedronki,Mniam aha i zupka szczawiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:48 A mi jeszcze od wczoraj minestrone zostala Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 11:52 albo ravioli z puchy, albo pójdę po to mieso mielone i zrobię mięsno warzywne coś tam z penne. grunt to dobra podstawa pomidorowa i zielska odpowiednie. ojejjj, właśnie mi bazylia "wyszła".... czas posadzić nową. Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 12:32 pieczone udka kurczaka, mizeria, ziemniaki a jakby kto pytał: jutro pulpeciki w socie pomidorowym z kuskusem i sałatka z papryki Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 12:37 wczoraj wieczorem ugotowałam barszcz ukraiński i zabrałam do pracy, zaraz go zjem, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 13:24 Z wczoraj została mi 1 (słownie : jedna) bitka wołowa i sporo sosu z duszenia, na tym sosie uduszę mrożonkę "warzywa na patelnię" + pokruszona bitka + podsmażone pieczarki. Podam z jakimś grubszym makaronem. Farfalle na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 14:07 odgrzewam wczorajszego jednogarnkowca - kurze cycki w czerwonym pesto duszone razem z ziemniakami Odpowiedz Link Zgłoś
aggy80 Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 14:13 już trzecią godzinę gotuję rosół na wołowinie tylko, mąż taki wymyślił coby ilość wchłanianych hormonów zminimal;izować, że niby krówek nie szpikuja..ale czy to zjadliwe bedzie? mam nadzieję bo już głodna jestem jak nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 14:27 Schabowe, które szczęśliwie zostali mię się z wczoraj Tylko odgrzać. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 16:28 Ło matko! Obiad! W pół do piątej a ja przy kompie i bez pomysłu.! Bedzie cos na szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczka5 Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 19:39 wczoraj była zupa dyniowa, kotlety z jajek zamiennie z kurzęcymi dla chętnych (u nas też funcjonują "kurze cycki", kasza gryczana i prawdziwki w śmietanie. Dzisiaj były resztki, a jutro będzie leczo, albo nawet dzisiaj jeszcze, bo mam na nie straszną ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: co dziś na obiad robicie? 18.09.07, 19:48 Dzisiaj pieczone ziemniaki, fasolka szparagowa i ryba tilapia smazona a jutro mam gości i będzie kurczak po baskijsku(z galerii potraw) i szarlotka Odpowiedz Link Zgłoś