marioelcia 19.02.08, 21:36 Czy sinlac mozna podawać dziecku codziennie? Moja córcia lubi tę kaszkę i ta nie powoduje u niej zatwardzeń tak jak kaszka ryżowa, więc dostaje ją prawie codzień. Czy to dobrze? Mała ma 8 miesięcy zjada zupki owoce i pierś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniwaz Re: Sinlac 19.02.08, 21:55 Ja także podaję synkowi codziennie na II-gie śniadanie i widzę w tym same korzyści - urozmaicenie od mleka, bardziej kaloryczny posiłek jakże cenny dla chudzinki, wzajemne uzupełnianie się pierwiastków i witamin oraz krótszy proces karmienia, bo to tylko 150ml w porównaniu z 250ml mleka. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Sinlac 20.02.08, 11:06 Ja też podaję codziennie juz od dłuższego czasu, synek ma 11 mies. Kaszek ryżowych nie lubi sinlac z owocami pożeranie jest alergikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sabciass Re: Sinlac 20.02.08, 11:13 Moja je codziennie, mleka modyfikowanego nie tyka, a niedługo wracam do pracy i muszę ograniczyć dzienną pierś, je bardzo chętnie, też nie jest alergikiem. Odpowiedz Link Zgłoś