oklaska 20.02.08, 11:42 Czy wypada zrobić małemu tort w kształcie serca a jeśli tak to co na sercu zrobić (przecież nie różowe kwiatki).Synek niedługo skończy 2 latka-dajcie pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia86 Re: Tort dla chłopca 20.02.08, 11:48 Sama robisz czy cukiernia? A z serca to moi synkowie by się nie ucieszyli, chociaż 2-latek to jeszcze do takich szczegółów chyba wagi nie przywiązuje. Ja szłam na łatwiznę i zamawiałam tort ze zdjęciem. Ale jak masz możliwość pobawienia się z tortem to coś co synek lubi najbardziej: samochód, traktor, pociąg - nie wiem co jest jego ulubioną zabawką. Albo zwykły kształt i narysuj coś na wierzchu bardziej męskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
oklaska Re: Tort dla chłopca 20.02.08, 11:51 zamawiam w cukierni i muszę mieć jakiś pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Tort dla chłopca 20.02.08, 11:54 Mój by padł z wrażenia na tort samochodowy (straszny samochodziarz), a już Zygzag McQueen - opad szczęki murowany (wielki fan filmu Auta). Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Tort dla chłopca 20.02.08, 12:08 Taki? img352.imageshack.us/img352/803/061020073hd3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Tort dla chłopca 20.02.08, 13:11 Moge dac Ci namiary na cukiernie, ktora takie cuda produkuje Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Tort dla chłopca 20.02.08, 13:15 To un nie domowej roboty ? Bardzo serdecznie poproszę, w maju z namiaru skorzystam z pewnością. To co zamówiłam w zeszłym roku w pierwszej lepszej cukierni było kwintesencją ohydy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Tort dla chłopca 20.02.08, 13:19 Eee, nie, az tak utalentowana nie jestem Ta cukiernia, ktorej link zaraz Ci wkleje, robi torty mojemu dziecku od kilku lat (poza Zygzakiem byl pociag, helikopter zolnierski i autobus szkolny) - działa to tak, ze zanosisz auto czy inna zabawke, a oni Ci robia tort Wybieramy smietanowy - nie za slodki, lekki. www.petryka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Tort dla chłopca 20.02.08, 13:26 Wielkie dzięki w imieniu zainteresowanego i jego gości, zapisałam sobie. Radocha murowana Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Tort dla chłopca 20.02.08, 15:51 albo taki??? fotoforum.gazeta.pl/3,0,684085,1,0,621.html tyle, że o cukiernię w w-wie mogę się dowiedzieć, bo nie wiem która Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Tort dla chłopca 20.02.08, 11:56 jak zamawiasz to mozesz wybrac cos innego... bardziej "chłopięcego". Z reguły cukiernie maja wzory tortów. Ja robię za 2 tydodnie synkowi wóz strażacki. Odpowiedz Link Zgłoś
indianerka Re: Tort dla chłopca 20.02.08, 12:39 oklaska napisała: > Czy wypada zrobić małemu tort w kształcie serca a jeśli tak to co na > sercu zrobić (przecież nie różowe kwiatki).Synek niedługo skończy 2 > latka-dajcie pomysły. W sklepach są podstawki do świeczek - samoloty, pociągi itp. Moje nie patrzą na kształt, tylko na to by jak najszybciej zjeść (mąż też) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: cukiernia Petryka 20.02.08, 15:20 nie mają jakieś filii we Wrocławiu...? Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: cukiernia Petryka 20.02.08, 16:53 we Wrocławiu polecam www.uspychaly.pl/ (trzeba wejść w Oferty-torty dla dzieci. Mają dużo wzorów i pomysłów. Dla chłopców np. boisko do piłki n. zamawiałam jesienią tort/lalka Barbi. Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasik787 Re: Tort dla chłopca-pilka nozna 20.02.08, 15:32 Ja zrobilam dla 3latka tort w ksztalcie pilki noznej Zrobil tort furrore.Mlody szczesliwy,a i goscie nie wierzyli,ze sama go zrobilam. Byl pyszny i szczerze mowiac nie trudny w wykonaniu. Polecam Wrzucam przepis: www.gotowanie.wkl.pl/przepis21729.html Odpowiedz Link Zgłoś
krycha79 Re: Tort dla chłopca ze zdjeciem 20.02.08, 17:20 ja zrobiłam taki dla 2-latka tort sama a zdjęcie zrobili w cukierni www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a78ffbb20318c886.html Odpowiedz Link Zgłoś